0 – 4 i Løgumkloster Byturnering

Ingen af de 4 deltagere fra Vojens fik noget som helst med hjem fra tirsdag aftens 5. runde i Løgumkloster Byturnering. Det skulle da lige være dyrekøbte erfaringer.
Både Jesper Kallesen og Emil Baltzer var involveret i topopgør mod henholdsvis Hans Valdemar Hansen og Per Hansen. Jesper spillede godt med i et forrygende åbent parti. Det var sandsynligvis en lækkerbisken for Valde, der da også trak det længste strå i sidste ende. Emil blev fra start presset i bund og fik flere officerer placeret på mindre gunstige positioner. Her var der aldrig tvivl om resultatet, som blev en sejr til Per Hansen.
Kresten Beck var kommet på noget af en opgave mod Allan Hye, og det endte som ventet med et nederlag.

Karl Posselt fik lukket af i centrum og indledte et Kongeangreb mod Hans Christian Baagøe, der dog forsvarede sig godt og i sidste ende beholdt en god mod en dårlig Løber i en stilling, hvor Karls bønder var placeret på den forkerte feltfarve. Derefter var der ikke mere at spille om.

Kresten og Karl kan ikke nå noget i turneringen længere, mens Jesper (der har et udsat parti mod Per Hansen) og Emil stadig kan spille med om præmie eller i hvert fald ratingpoints. Efter gårsdagens sejr føres turneringen i øjeblikket af Hans Valdemar Hansen.

Se turneringstabellen her.