Aflysning af juleafslutningen i Vojens Skakklub

Juleafslutningen i skakklubben på mandag er aflyst!

Det sker først og fremmest pga. myndighedernes opfordring til at begrænse mængden af sociale kontakter i juletiden.
Covid-19 virus sniger sig gerne med ind alle steder, hvor mennesker samles, og det ville ikke være til at bære, hvis skakklubben skulle være med til at ødelægge familiejulen pga. en sådan uheldig tilfældighed.

Da jeg for få dage siden inviterede jer til juleafslutning i Vojens Skakklub og Skakskole, havde jeg ikke forestillet mig, at der ville komme nye og så hårde Coronarestriktioner så hurtigt.

Selv om jeg ikke har fuldt overblik over alle detaljer i de

retningslinjer og anbefalinger, der kommer til at gælde fra i morgen tidlig, tror jeg godt, vi uden at overtræde reglerne kunne vælge at holde juleafslutning, som vi plejer. Efter at have drøftet sagen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer har jeg imidlertid besluttet, at der ikke er nogen grund til at løbe den risiko.

Sammen med denne besked om aflysningen af skak på mandag vil jeg så benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På gensyn mandag den 3. januar 2022 – medmindre der kommer nye begrænsninger, der gør det umuligt at mødes til den tid!

Karl Posselt

Fra før verden gik af lave: Klar til juleafslutning og -hygge i Vojens Skakklub 2019