En usædvanlig klubaften…

Der er opsat en skillevæg midt i vores normale klublokale, så klubben er nu rykket ind i et mindre lokale ved siden af. Her havde der også været håndværkere i gang, så Ole gik en tur med støvsugeren!
I skakskolen lykkedes det ikke at få storskærmen i gang, så undervisningen måtte improviseres – og midt i det hele kom der 2 nye skakspillere på besøg.
Det bliver spændende at se, hvordan lokalet ser ud næste gang. Vi har fået stillet i udsigt, at vi kan blive i Danmarksgade indtil ca. 1. maj, og inden da forventer vi at få et alternativt lokaletilbud fra Haderslev Kommune.

Klubturnering. Senere på aftenen blev der kun afviklet 2 partier i klubturneringens 3. runde, idet der var ikke færre end 4 afbud pga. sygdom – dog ikke Corona!
Benny Christensen vandt over Kenn Korsager, mens Karl Posselt og Jesper Kallesen spillede et overordentlig spændende og jævnbyrdigt parti.

Jesper slap bedst fra åbningen, men Karl slog kontra og burde ifølge “Fritz” måske have fået mere ud af det end den remis, de to blev enige om i et vanskeligt slutspil, hvor Karl trods en merbonde ikke kunne finde en gevinstvariant.
Klubturneringstabellen kan ses her, men har altså adskillige huller i øjeblikket. På mandag kan det lade sig gøre at indhente de forsømte partier.

Holdturnering. På søndag den 13. marts spiller Mesterrække-2-holdet sidste runde i denne sæson. Det foregår som samlet stævne i Fredericia, hvor Vojens´ modstander netop er Fredericias 3.-hold. Gruppetabellen kan ses her.

Tilsvarende spiller Vojens 2 den sidste holdkamp tirsdag den 15. marts i Agerskov mod Gråsten 2. Gruppetabellen kan ses her.