Hvorfor er skak så svært?

Mandag den 7. november kl. 19.30 overtager den mangeårige mester- og divisionsspiller Per Hansen scenen med stort demobræt og byder på en noget anderledes klubaften, end vi er vant til i Vojens Skakklub.
Uanset spillestyrke drømmer de fleste skakspillere om at blive bare lidt bedre, men realiteten, er at det ikke altid er så nemt.
Per vil hjælpe os på vej med praktiske tips sigtende mod den almindelige klubspiller. Per har tidligere medvirket som underviser på skaklejre for voksne og har igennem de seneste år gjort sig mange tanker om nogle af de typiske fejl som basisspillere gør.

Per har forberedt et (langt) foredrag opdelt i 4 afsnit:

  1. En kort beskrivelse af de enkelte brikker, styrker /svagheder.
  2. En kort beskrivelse af de 6 ting der altid afgør skakpartier.
  3. En relativ kort instruktion i hvordan Per håndterer / ser på gambitter, og endelig en række partier der omsætter ovenstående til praksis.
  4. Dette afsnit omhandler hvordan Per træner, mit valg af åbninger, hans forhold til teori, computer, samt jeres evaluering af aftenen!

Alle er velkomne, men en vigtig regel er, at andre mesterspillere for en gangs skyld ikke har taleret denne aften! Formålet er naturligvis at skabe et rum, hvor spillere i den egentlig målgruppe (basis-spillere) trygt kan komme til orde.

Kom alle mand af hus og bak op om dette tilbud!

Per Hansen bor i Rødekro og spiller i Haderslev Skakklub