Julelyn

På trods af et lumsk føre med tåge og veje med fastkørt sne under optøning, var ikke færre end 16 medlemmer nået frem til juleafslutningen og den traditionelle alle-mod-alle lynturnering, der blev en 3 timers seance med alle de “bukke” og overraskende enkeltresultater, der er med til at give lynskakken dens særlige charme: Gratis officerer i slag, matmuligheder ingen fik øje på, flyvende brikker i tidnødramaer, favoritnederlag osv.
Først hen ad 22.30 var alle runder spillet, og placeringsrækkefølgen fundet. Alle deltagere havde på forhånd kastet en julegave i puljen, og turneringsvinderen fik lov til at vælge først – og så fremdeles.

Trods sin først nylige tilbagevenden til aktiv skak, spillede Hans-Henrik Vognsen både bundsolidt og tilstrækkelig hurtigt til at nå 13½ points – uden tabspartier. Feltets yngste deltager var Emil Baltzer, der var ganske tæt på med imponerende 13 points og kun et enkelt nederlag.

Der blev også uddelt (bog)præmier for resultaterne i efterårets klubturnering. Som tidligere skrevet på

hjemmesiden blev Benny Christensen nr. 1 med 5½ points.
På andenpladsen scorede Hans-Henrik Vognsen 5 points. Bedst placerede spiller under 1400 blev Bjarne Sundgaard med 3½ points.

Nu er der så juleferie for dem, der ikke skal være med til Vojens Juleturnering den 28. december. Næste ordinære klubaften bliver mandag den 2. januar 2023.

Til sidst blev der pakket gaver ud – mens der var gløgg, æbleskiver og brunkager på bordet.

Glædelig jul og godt nytår!