Klubturnering og Holdturnering

Selv om det var mandag i en uge med Holdkampe, lykkedes det i mandags at få afviklet en række udsatte partier fra klubturneringens 3. runde. Et enkelt parti er stadig udsat, men 4. runde er lagt. 3 spillere har lagt sig i front med hver 2½ points. Det er Jesper Kallesen, Karl Posselt og Mogens Larsson. Se tabellen med parringerne her.

Vojens 2 sluttede tirsdag aften Holdturneringen af med et klart nederlag på 0-4 til Gråsten 2. Med en gennemsnitsrating, der lå ca. 600 under Gråstenholdets

var der ikke så meget at rafle om. Matchen blev spillet ved et samlet stævne for 4-mandsgruppe 3 på Agerskov Skole. Vojens-holdet fik dermed sit tredje “æg” i denne sæson. Det betyder naturligvis også en sidsteplads i gruppen. Se tabellen her. I den henseende slår andetholdet desværre følge med Vojens 1 i Mesterrække 2!
Der er nogle skævheder i hovedkredsens holdturnering, fordi der er klubber med så få medlemmer, at de ikke kan stille hold, hvis de står til at rykke op i en 8-mandsrække. Dermed bliver adskillige 4-mandshold uforholdsmæssigt stærke.

Fra afslutningsstævnet i Holdturneringens 4-mandsrække 3 den 15-03-2022 på Agerskov Skole (Foto: Vagn Lauritzen)