Klubturneringen, 4. runde

Mandag efter skolernes efterårsferie nåede vi til 4. runde af klubturneringen. 6 af 8 partier blev afgjort. Flaviu-Viorel Stoica slap for at spille, men fik et gratis point, idet Ejvind Ambøg er ude af drift i skakmæssig henseende i øjeblikket.

Øvrige resultater:
Benny Christensen – Anatolii Pershuta 1-0
Vibeke Møller – Jacob Ettrup Lauridsen 0-1
Kresten Beck – Ole Harbo 0-1
Jan-Henning Friz – Finn Nielsen 0-1
Mogens Larsson – Emil Baltzer ½-½

Anatolii fór for hurtigt frem og løb ind i et modspil, der kostede afgørende materiel. Vibeke blev udsat for et heftigt kongeangreb fra Jacob.

Det skete imidlertid på bekostning af udvikling af Jacobs officerer på Dronningefløjen, og i en fase af partiet kunne Vibeke have slået kontra med et 3-dobbelt angreb mod f7. Den chance fik hun desværre ikke udnyttet. Kresten fejlede og mistede en officer mod Ole, der derefter kunne kører sejren hjem. De 2 sidste partier blev meget jævnbyrdige og spændende. Efter lang tids kamp trak Finn det længste strå mod Jan-Henning, mens Emil formentlig havde de bedste muligheder, indtil han tog partiet remis mod Mogens.
De resterende parringer, Marc Hurkmans – Jesper Kallesen og Morten Jessen – Oleksandr Pershuta er udsat.
Nu starter holdturneringen og 5. runde af klubturneringen er programsat til mandag den 2. november.
Se tabellen her.

Kritisk stilling, hvor Jacob har kastet alt ind på et Kongeangreb, mens Vibeke tilsvarende har masser af skyts rettet mod f7