Nyt klublokale og 6. runde i klubturneringen

Mandag den 25. april var imødeset med en vis spænding. I torsdags blev de mest nødvendige skakmaterialer flyttet til Vojens Kultur- og Musikhus, lørdag blev 18 sæt bræt, brikker og ure udlånt til Pokalturnering på Sønderskov Slot – og mandag var det hele igen tilbage i Kulturhuset, så det kunne tages i brug mandag aften til 6. runde af klubturneringen.
De nye lokaler, som kommunen har stillet til rådighed i samarbejde med Kulturhusets bestyrelse viste sig som meget velegnede til skak! Alle medlemmer var adviseret, og ingen havde tilsyneladende problemer med at finde stedet. Der var ingen andre i huset mandag aften, og heller ikke generende støj fra trafik på Vestergade. Alt i alt en god oplevelse.
Bortset fra et enkelt afbud og dermed ét udsat parti blev 6. runde afviklet planmæssigt.

Desuden var de nye sponsortrøjer med klublogo kommet, så de kunne udleveres til medlemmerne.
Og så blev der spillet gode og spændende partier. Ikke mindst topopgøret mellem Jesper Kallesen og Mogens Larsson var overordentlig jævnbyrdigt og lige, og selv om Jesper i øjeblikket er inde i en god stime, lykkedes det alligevel Mogens at hale en sejr i land i et slutspil med bønder og ligefarvede Løbere.
Lige så spændende blev det i partiet Benny Christensen – Emil Baltzer, hvor Emil havde 2 bønder for en kvalitet. I den givne stilling viste det sig dog at være for lidt, og Benny trak det længste strå.
Tabellen med resultater og parringer til 7. runde kan findes her.