Så kom vi i gang!

På sæsonens første klubaften kom vi godt fra start. 8 børn/unge og 12 voksne var mødt op – heraf 2 nye børn og 1 ny voksen. Mindst 1 direkte affødt af fortovsskakken under byens byfest. Desværre er der også ét af de hidtidige medlemmer, der ikke kan finde tid til skak længere.

Selv om mange af de fremmødte ikke havde rørt mange skakbrikker i løbet af sommeren, var der stemning for en rask alle-mod-alle lynturnering med 10 deltagere. Hård kost for de fleste, og måske var det derfor ikke helt overraskende, at turneringen blev vundet af yngste mand – Emil Baltzer med flotte 8 sejre og kun et enkelt nederlag.

På de næste pladser fulgte Jesper Kallesen og Benny Christensen med hver 7 points.

Næste gang skal det afklares, hvem der har lyst til at deltage i klubturneringen, der begynder med 1. runde mandag den 12. september.
Desuden skal der være samling på tropperne til holdturneringen, hvor tilmeldingsfristen til hovedkredsen er senest den 11. september. Førsteholdet bliver i år et 6-mandshold i A-rækken, og spørgsmålet er så, om der er grundlag for yderligere 1 eller 2 hold i B- eller C-rækken (4-mandshold).

Den foreløbige kalender for efteråret kan findes her.