SGP i Esbjerg

I dag lykkedes det at få gang i SydGrandPrix-turneringen igen efter flere Coronaaflysninger. Dagens hurtigskakstævne blev arrangeret af Esbjerg Skakforening med i alt 25 deltagere. Der blev spillet i 3 grupper, henholdsvis en fælles gruppe for Mester og 1. klasse, en fælles gruppe for 2.-3.-4. klasse og en lille skoleskakgruppen. Mesterklassen blev vundet af FM Johnni Veng (Nordre) tæt forfulgt af Adesh Easwaralingam (Fredericia), hver med 5 points. Bedst placerede spiller fra 1. klasse blev Henrik Tranberg Jensen (Esbjerg) med 4½ points.
I gruppen for 2.-4. klasse var Sauran Bekmukhanov (Esbjerg) bedst med 6 points, mens Dzemil Adrovic (Springeren) var lige efter med 5½. Det er værd at bemærke, at disse 2 øverstplacerede, som altså gav de øvrige deltagere bøllebank, kun er henholdsvis 9 og 12

år! Nr. 3 i gruppen (Adrian Stenstrop Thorsen) er 14. Hvad kan det ikke blive til om et par år?! Disse 3 løb med alle præmierne.
I denne gruppe befandt sig også dagens 3 deltagere fra Vojens Skakklub – Emil Baltzer, Jesper Kallesen og Benny Christensen.
Deres resultater var efter omstændighederne godkendt i den jævnbyrdige gruppe. Benny scorede 4 points, og det var nok til en førsteplads (og masser af Grand Prix-points) i 2. klasse. De andre 2 scorede hver 3 points. Placeringerne i gruppen blev nr. 4, 6 og 7. Turneringstabellen med resultater kan ses her.
Næste SGP-stævne arrangeres af Skakklubben Springeren lørdag, den 2. april 2022.

Øvrige SGP-datoer for resten af sæsonen kan ses på Sydjysk Hovedkreds´ hjemmeside.