SGP i Kolding

Vojens Skakklubs flittige SGP-deltagere Emil Baltzer, Jesper Kallesen og Benny Christensen har igen i dag repræsenteret klubben. Turneringsarrangør var Skakklubben Springeren i Kolding.
Det blev en rigtig god dag for de 2 første – lidt mere la la for Benny. Alle 3 spillede i en samlet 2.-3.-4. klasse – for en sjælden gangs skyld uden at skulle møde hinanden.
Jesper startede med at tabe i de første to runder, men tog så alvorlig revanche med 5 på stribe. Det blev til en samlet 2. plads i hele gruppen (2.+3.+4. Klasse) og en førsteplads i klasse 2 og 17 grandprix point.
Emil sluttede på 4,5 ud af 7 point efter flere gode partier. Det blev til en delt 1. plads i den sammenlagte 3.+4. præmieklasse. Desuden en bunke GP-points og et hurtigskakratingtal, der i hastig vækst. Godt gået!
For Benny var dagen knap så givtigt. Det blev til 3 point og en 9.-12. plads i gruppen.

Den sammenlagte gruppe er i denne sæson præget af nogle meget unge spillere på vej frem. I dagens turnering kilede Jesper sig ind mellem Adrian Stenstrop Thorsen og Dzemil Adrovic. Værd at bemærke var det, at Benny mødte begge spillere med 2 remisser som resultat. Det er godkendt!

Turneringsvinder (vinder af Mesterklassen) blev Jens Olaf Svanholm Fogh – med Per Hansen fra Haderslev på en flot andenplads.
Værd at bemærke er også, at ud af i alt 44 deltagere var der ikke færre end 14 deltagere i skoleskakklassen. De nåede at spille i alt 10 runder.

Turneringstabellerne kan ses her.
Oversigten over GrandPrix-points kan ses her, men er endnu ikke opdateret med dagens resultater.
Næste SGP-turnering arrangeres af Haderslev Skakklub og finder sted den 7. maj.

Emil modtager andenpræmien for deltagere i 4. klasse med samme pointstal som vinderen (Foto: Jan Rosenberg)