SGP i Varde

Med 43 deltagere var der pæn tilslutning til dagens SydGrandPrix-afdeling i Varde. Arrangørerne var ualmindelig heldige med, at der i de øverste 2 grupper (M og 1. klasse) var præcis 8 deltagere, hvorfor der kunne spilles alle-mod-alle. En stor lettelse for turneringslederne! Den lokale Vardespiller Gabor Erdodi blev sejrherre som vinder af Mestergruppen – med Ole Bønnelykke som en lidt overraskende toer. De sluttede med hver 5½ points.
I 1. klasse var det som ventet Adrian Stenstrop Thorsen, der toppede med 6 points.
Den tredje grupppe var til gengæld en blanding af spillere i 2., 3. og 4. klasse, og her var 4 spillere fra Vojens med: Emil Baltzer og Jesper Kallesen i 2. klasse, Benny Christensen i 3. og Ole Harbo i 4. klasse.
Emil klarede sig bedst med 4 points og en samlet 5.-plads i gruppen. Benny scorede også 4, men i dette

tilfælde rakte det kun til en 8.-plads. Jesper kunne mistænkes for at have fejret SønderjyskEs nederlag i Frøs Arena fredag aften med gravøl. Ihvertfald holdt han scoringspause hele formiddagen og et stykke ud på eftermiddagen (=de første 4 runder). Herefter lod han sig imidlertid ikke yderligere besejre og sluttede med 3 points og en 10.-plads.
Ole er knap så erfaren som hurtigskakspiller. Han tabte det indbyrdes parti mod Emil og måtte i selskab med de andre nøjes med 2 points.

Der var igen fin tilslutning til en skoleklasse med 13 deltagere, og eftersom der var adskillige unge mennesker blandt deltagerne i de højere rangerende grupper, er der håb for fremtiden.

Tabellen med alle resultater kan ses her.