SGP i Vejle 21-01-2023

I lørdags var det Skakklubben Evans´ tur til at være arrangør ved 4. afdeling af SydGrandPrix´ serie af hurtigskakturneringer i Sydjysk Hovedkreds. Denne gang med i alt 42 deltagere.
De “faste” deltagere fra Vojens i denne sæson Emil Baltzer, Jesper Kallesen og Benny Christensen var naturligvis på pletten!
Der blev spillet i en sammenlagt gruppe af Mester + 1. klasse, og dagens turneringsvinder blev arrangørklubbens Tihomir Borovnica med flotte 6½ points. Bedst placerede 1. klasse-spiller blev Henrik Tranberg (Esbjerg).
2.-3.-4. klasse var også lagt sammen til én gruppe, og her var alle 3 Vojens-spillere at finde.
Jesper og Emil (begge i 2. klasse) scorede henholdsvis 3½ og 3 points og havnede på 9. og 10. pladsen i gruppen, mens Benny (3. klasse) gjorde det fortrinligt med i alt 5 points og en andenplads i gruppen. Naturligvis som bedst placerede 3. klasse-spiller.

Som sædvanlig kunne indbyrdes “Vojenskampe” ikke undgås. Emil vandt over Jesper, og Benny vandt over Emil!

Der var igen en fint besat skoleskakgruppe med 13 deltagere.
Her trak Jonas Bøgh Larsen det længste strå med 5½ points foran Markus Olesen med samme pointstal.

Benny ligger nu rigtig godt til i kampen om flest Grand Prix-points i 3. klasse i denne sæson.
Desværre er oversigten over tildelingen af Grand Prix-points ikke ajourført, men det bliver den forhåbentlig svarest, så stillingen bliver afklaret før næste SGP-afdeling, der finder sted i Varde allerede lørdag den 4. februar. Invitation og tilmelding her.

Find turneringstabellen fra Vejle her.