Slut på efterårets klubturnering

Efter 3 partier mandag aften er første halvsæsons klubturnering færdigspillet. Det lykkedes ikke Ole Harbo at leve op til den seneste tids gode præstationer i Holdturneringen. Han tabte i sidste runde til Jacob Ettrup Lauridsen. Det samme skete for Kresten Beck,
der ganske vist kom til at stå ubekvemt med udviklingsproblemer. Han løste dem ved at lade en officer stå i slag, og det kom der naturligvis ikke noget godt ud af. Til sidst gav Jan-Henning Friz blot officeren tilbage, da han havde sikret sig en afgørende fribonde i slutspillet.
Det sidste af aftenens partier stod mellem Morten Jessen og Flaviu-Viorel Stoica.

Længe var stillingen lukket og lige med Løbere, der gemt bag egne brikker ikke rigtig havde mulighed for at udfylde aktivitet. Morten brugte så en binding til at hugge en bonde, og i stedet for at forsvare den, gik Flaviu til modangreb. Pludselig var der lukket op for Løberne, og det så ud til, at en fribonde på hver side ville blive afgørende. Imidlertid lykkedes det Flaviu ved hjælp af både bindinger og en gaffel at vinde et Tårn uden at det lykkedes Morten at føre sin fribonde til forvandling. Dermed var partiet afgjort til Flavius fordel.

Slutstillingen fremgår af billedet herunder og kan også findes på turneringssiden.