SydGrandPrix i Fredericia

Fredericia Skakforening er den flittigste turneringsarrangør i Sydjysk Hovedkreds. Kr. Himmelfartsdag den 26. maj 2022 gjaldt det sidste afdeling af SGP. Der var ikke færre end 66 deltagere – herunder også en stor skoleskakgruppe. Ved disse hurtigskakturneringer spilles der som bekendt både om præmier på dagen og Grand Prix points for hele sæsonen.
Fra Vojens deltog Benny Christensen og Jesper Kallesen.

Turneringstabellen med de samlede resultater kan ses her.

Jesper Kallesen får præmie (Foto: Jan Rosenberg)

Fredericia Skakforening har mange andre ting på programmet i denne uge. Det drejer sig om en IM en WIM-turnering, som har været i gang siden i onsdags, en skoleskakturnering fredag den 27. maj (30 deltagere) samt en almindelig åben EMT i Kr. Himmelfartsweekenden med 56 deltagere.

Jesper Kallesen beretter fra SGP-turneringen på Kr. Himmelfartsdag:

“Jeg spillede nok mit bedste SGP denne sæson, og det rakte til en 2. plads i klasse 2 med 5 point ud af 7. (4 sejre, 2 remis, 1 nederlag). Dog fik jeg stadig 17 GP point, da vinderen kom fra en klub uden for hovedkredsen. Samlet set rakte det også til en 2. plads med 54 point samlet.
Benny startede også ganske fornuftigt med en sejr i første runde, men derfra gik tingene ikke hans vej i dag overhovedet. Han sluttede desværre kun med det ene point.
Emil Baltzer deltog ikke i det sidste stævne, men har deltaget i tidligere stævner i år og fik en samlet 2. plads (sæsonresultat).
Dagens turneringsvinder i øverste gruppe var Claus Rossen”