SydGrandPrix i Vejle

Lørdag den 27. november var der hurtigskak i Sydjysk Hovedkreds. Skakklubbens var arrangør af dagens stævne, der var nr. 2 i denne sæson. 33 spillere – heraf 5 skoleskakspillere – var tilmeldt turneringen.
Fra Vojens deltog 4 håbefulde skakspillere – Emil Baltzer, Jesper Kallesen, Benny Christensen og Karl Posselt. Oleksandr Pershuta var egentlig også tilmeldt, men han blev syg og måtte melde fra.
Emil har ikke så megen turneringserfaring, og med en startrating på 1200 blev han placeret i 4. klasse. Det var Mad for Mons, og med 6 sejre og et enkelt nederlag landede han på en flot 2.-plads – kun overgået af et endnu yngre talent, Dzemil Adrovic fra Skakklubben Springeren – også med 6 points, men med en lidt bedre korrektion.
Jesper, Benny og Karl ligger styrkemæssigt tæt og spiller alle 3 i 2. klasse.

I dagens turnering kom Karl til at møde dem begge, mens Jesper og Benny undgik hinanden :).
Vinder af Mesterklassen blev Adesh Easwaralingam, og Gert Jøhnk fra Haderslev blev bedst placerede spiller i 1. klasse.
Jesper og Karl spillede ikke helt godt og måtte acceptere en “på det jævne” score på 50%, mens Benny placerede sig endnu længere nede med kun 2 points.

Alle resultater kan findes i turneringstabellerne.

Næste SGP-stævne er Vojens Juleturnering, der spilles i Bregnbjergskolens aula den 28. december, medmindre Coronaen endnu en gang skulle stikke en kæp i hjulet. Det regner vi ikke med.