Tak for denne gang – og på gensyn 29. august!

Det blev en lang aften med en masse skak, da Vojens Skakklub i går sluttede sæsonen med stor opbakning fra medlemmerne.
8 børn og unge var mødt allerede kl. 18, og der blev spillet lynturnering i 2 aldersindelte grupper. I yngste gruppe vandt Anastasiya Kotsyuba med maksimumpoints 3 foran Julia Chaika med 2. I ældste gruppe vandt Peter Josiassen – ligeledes med maks. 3 points foran Lucka Enemark med 2. Det skal bemærkes, at løjerne på brættet blev speedet en smule op, idet børnene fik lov til at tage et lille stykke slik, hver gang en brik blev slået. Som afslutning var der sodavand/kakaomælk og kage.


Der var kun ganske få afbud, så senere dukkede ikke færre end 15 voksne medlemmer op. Der blev spillet en alle-mod-alle lynturnering, så klokken blev henad halv elleve, inden alle partier var afviklet. Turneringen blev vundet af Mogens K. Larsson, der imponerede ved kun at misse en enkelt pind undervejs.

Altså 14 points i alt til Mogens. På de næste pladser fulgte Jesper Brogaard-Radoor og Karl Posselt med hver 12 points – med Jesper som vinder af den indbyrdes kamp.
Set i bakspejlet burde deltagerne nok af tidsmæssige grunde have været delt i 2 grupper, men ellers forløb det glimrende.

Til sidst rykkede deltagerne sammen om et par borde uden bræt og brikker og hyggede sig med kaffe/te/sodavand og hjemmebagt kage (tak til Ole Harbo og Maria). Samtidig blev der uddelt præmier vedr. sæsonens 2 klubturneringer, og der er bestilt navneskilt for klubmesterskabet til vandrepokalen, som får lov til at blive stående endnu et år hos Mogens K. Larsson!

Tak for sæsonen og på gensyn i sæsonen 2022-23. Første klubaften i den nye sæson er mandag den 29. august 2022.