Klubturnering

Efterår 2022
Tabellen kan findes i DSUs turneringssystem her.

Forår 2022
Tabellen kan findes i DSUs turneringssystem her.

Efterår 2021
Tabellen kan findes i DSUs turneringssystem her.

Forår 2021
Der var stramme forsamlingsrestriktioner pga. Corona pandemien, og Vojens Skakklub måtte derfor lukke for aktiviteter frem til maj 2021, hvor sæsonen blev “forlænget” med nogle klubaftner afholdt i lånte lokaler på Aktivitetscentret Povlsbjerg.

Efterår 2020
Efter 3 partier mandag aften er første halvsæsons klubturnering færdigspillet. Det lykkedes ikke Ole Harbo at leve op til den seneste tids gode præstationer i Holdturneringen. Han tabte i sidste runde til Jacob Ettrup Lauridsen. Det samme skete for Kresten Beck, der ganske vist kom til at stå ubekvemt med udviklingsproblemer. Han løste dem ved at lade en officer stå i slag, og det kom der naturligvis ikke noget godt ud af. Til sidst gav Jan-Henning Friz blot officeren tilbage, da han havde sikret sig en afgørende fribonde i slutspillet. Det sidste af aftenens partier stod mellem Morten Jessen og Flaviu-Viorel Stoica. Længe var stillingen lukket og lige med Løbere, der gemt bag egne brikker ikke rigtig havde mulighed for at udfylde aktivitet. Morten brugte så en binding til at hugge en bonde, og i stedet for at forsvare den, gik Flaviu til modangreb. Pludselig var der lukket op for Løberne, og det så ud til, at en fribonde på hver side ville blive afgørende. Imidlertid lykkedes det Flaviu ved hjælp af både bindinger og en gaffel at vinde et Tårn uden at det lykkedes Morten at føre sin fribonde til forvandling. Dermed var partiet afgjort til Flavius fordel.

Slutstillingen fremgår af billedet herunder og kan også findes på turneringssiden.


28-02-2020
Klubturneringen.

4. runde spilles mandag den 2. marts, og parringerne er på plads. Der er afbud fra Marc og Jesper. Se tabellen her.

25-02-2020
Klubturneringen.

I 3. runde af forårets klubturnering blev der mandag aften spillet 5 partier med følgende resultater:
Karl Posselt – Emil Baltzer 1-0. Efter en god start ville Emil for meget – i stedet for blot at udvikle brikkerne og rokere i tide. Det gav Karl lejlighed til at kombinere sig til en officer, uden at Emil fik modspil.
Ole Harbo – Benny Christensen 0-1. Ole spillede sig til gode chancer i dette parti, men han kendte ikke sin besøgelsestid, og Benny sluttede af med at vinde et Tårn, efter at Ole selv havde valgt at ofre en kvalitet. Så var der ikke mere at spille om.
Palle Gejl Jørgensen – Kresten Beck 1-0. Palle snuppede en bonde, holdt den og snuppede til sidst én til, hvorefter 2 forbundne fribønder i et tårnslutspil blev afgørende.
Vibeke Møller – Oleksandr Pershuta 0-1. Vibeke spiller bedre og bedre, men Oleksandr er trods sin unge alder noget mere erfaren som skakspiller. Han sluttede effektfuldt af med en afgørende dobbeltbinding og efterfølgende skakmat.
Ejvind Ambøg – Jesper Kallesen ½-½. Aftenens længste parti. Ejvind skaffede sig ret klare positionelle fordele, og trods godt forsvarsspil af Jesper, så det ud til, at Ejvind ville køre sejren sikkert hjem. I slutfasen fik Jesper imidlertid dubleret Tårnene og opstillet en mattrussel på sidste række – nok til at forvirre Ejvind så meget, at han overså den ellers mest indlysende måde at komme ud af den på. Han valgte en forkert løsning, og partiet blev derefter taget remis.
De 2 resterende partier i runden blev udsat p.g.a. afbud.
Tabellen er opdateret og kan findes her.
4. runde er programsat til mandag den 2. marts 2020.

18-02-2020
Klubturneringen.

2 udsatte partier er nu spillet. Jesper Kallesen vandt over Finn Nielsen, og Morten Jessen vandt over Oleksandr Pershuta. Tabellen kan ses her, hvor parringerne til 3. runde (24. februar) også fremgår.
Der er foreløbig afbud fra Mogens Larsson og Marc Hurkmans. Måske også fra Jesper Kallesen, der har fået aftenarbejde.

04-02-2020
Klubturneringen – 2. runde.

Partiet mellem Jesper Kallesen og Finn Nielsen er udsat, men de øvrige 6 partier i 2. runde blev afviklet mandag aften. Oleksandr Pershuta tabte til Ejvind Ambøg og Kresten Beck vandt over Vibeke Møller, men de øvrige 4 partier sluttede alle remis! 
Benny Christensen – Morten Jessen. Et åbent parti med tungt skyts placeret i åbne linjer. Morten var under pres, men det endte uafgjort.
Marc Hurkmans – Emil Baltzer. Emil kom hurtigt i vanskeligheder og måtte give en Springer for at undgå at miste Dronningen. Da han ydermere havde forsømt at udvikle hele Kongefløjen, så partiet tidligt ud til at være afgjort til Marcs fordel. Marc forsømte til gengæld at få rokeret i tide og løb ind i en binding af sin Løber, som Emil derefter vandt ved at true den med en bonde. Altså materiel udligning, og da Emil efterhånden fik de sidste brikker med i spil, tilbød Marc remis.
Mogens Larsson – Karl Posselt. Et parti, hvor sikkert spil dominerede. Med andre ord var ingen af spillerne så risikovillige, at partiet på noget tidspunkt kom ud af balance, og det sluttede uundgåeligt med en remisaftale i en helt lige stilling.
Ole Harbo – Palle Gejl Jørgensen. Et vældigt, åbent kampparti med brikker i slag og pres på begge Kongestillinger. Det lykkedes dog ingen af spillerne at få overtaget og afgjort tingene, og også dette parti sluttede remis efter 3 timers spil.
Se turneringstabellen her.
3. runde er programsat til mandag den 24. februar.
Mandag den 10. februar er der plads i kalenderen til udsatte partier, og pga. skolernes vinterferie er der ingen skak for juniorerne fra 18-19. Mandag den 17. februar er der generalforsamling.

16-01-2020
Klubturneringen – forår 2020.

13 medlemmer har meldt sig klar til at deltage i klubturneringen, der begynder mandag den 20. januar. Turneringen spilles som 7 runders uratet Schweizerturnering med en oversidder.
Parringerne i 1. runde ser således ud:
Ejvind Ambøg – Marc Hurkmans
Palle Gejl Jørgensen – Morgens K. Larsson
Finn Nielsen – Kresten Beck
Emil Baltzer – Benny Christensen
Karl Posselt – Ole Harbo
Vibeke Møller – Jesper Kallesen
Morten Jessen – Oversidder
NB: Der er noteret et afbud til 1. runde fra Marc Hurkmans. Husk at give besked, hvis du er forhindret.
Alle deltagere får en trykt folder om turneringen på mandag. Den kan også findes her.
Når 1. runde er afviklet, indtastes resultaterne i DSU´s turneringssystem

10-12-2019
Klubaften 09-12-2019.

Der var pænt medlemsfremmøde, selv om første halvsæson af klubturneringen for de flestes vedkommende var afsluttet. En enkelt udsat kamp, der oven i købet var et afgørende topopgør, blev afviklet med sejr til Ejvind Ambøg over Mogens K. Larsson. Dermed indhentede Ejvind i sidste øjeblik Mogens, og begge spillere slutter helt lige med 5½ points og samme korrektion. Dejligt med så skarp konkurrence i toppen. Klubmesterskabet skal nu afgøres i løbet af halvsæsonen efter jul. Morten Jessen sluttede som nr. 3 med 5 points. Tabellen kan ses her.

26-11-2019
Klubturneringen.
Efter gårsdagens partier i sidste runde af efterårsafdelingen af klubturneringen resterer kun et enkelt udsat parti mellem Ejvind Ambøg og Mogens K. Larsson. Det er til gengæld et topopgør!
Resultater i 7. runde:
Mogens Larsson – Karl Posselt ½-½ 
Morten Jessen – Ejvind Ambøg ½-½
Oleksandr Pershuta – Finn Nielsen 0-1
Jesper Kallesen – Kresten Beck 1-0
Vibeke Møller – Ole Harbo 0-1
De øvrige parringer blev ikke spillet, eftersom 2 deltagere desværre har måttet trække sig i løbet af turneringen.

Især 3 af aftenens partier blev meget spændende. Jesper og Kresten spillede et ret lige parti, hvor Jesper i sidste ende fik en ny Dronning, lige før Kresten kunne lave en tilsvarende bondeforvandling. Mogens forsøgte at tage téten med de hvide brikker, men Karl forsvarede sig godt og efter afvikling til et slutspil med et lige antal bønder og et enkelt Tårn på begge sider endte partiet remis ved trækgentagelse, selv om Karl havde skaffet sig en lille fordel i kraft af kontrol over den åbne Tårnlinje med mulighed for angreb på en svag bonde i Mogens´ stilling. Ejvind spillede sig til en fordelagtig stilling med et stærkt Løberpar, men manglende præcision gav Morten lejlighed til Dronningafbytning, hvorefter det lykkedes at holde godt sammen på stillingen. Da det til sidst også lykkedes Morten at tiltuske sig en bonde, var der ingen vej uden om remis for Ejvind, der oven i købet var kommet i tidnød. 
Mogens kan vinde efterårsturneringen, hvis blot han holder remis i det udsatte parti mod Ejvind. Morten har spillet en meget koncentreret turnering, og det har fortjent skaffet ham en foreløbig placering som nr. 2.
Tabellen kan ses her.

12-11-2019
Klubturneringen.
Efterårets klubturnering er desværre ramt af, at 2 deltagere har måttet trække sig. I går aftes var vi nået til 6. runde, hvor der blev spillet 4 partier. Vibeke Møller, der i sin første sæson i klubben lærer meget hver gang, måtte igen indkassere et nederlag, denne gang til Kresten Beck. Emil Baltzer, der hidtil har imponeret, var ikke i stand til at besejre Ole Harbo. Partiet sluttede remis. Godt for Ole, der spiller udmærket, men ofte med en lidt for stor fejlprocent i lange partier. Palle Gejl Jørgensen kom galt af sted og tabte til Finn Nielsen. Karl Posselt vandt et spændende parti mod Jesper Kallesen. De to har spillet mange jævnbyrdige partier, der sjældent har været kedelige. Efter nederlag i indbyrdes opgør i de seneste SGP-er fik Karl denne gang en tiltrængt revanche. Partiet mellem Ejvind Ambøg og Mogens Larsson blev udsat efter afbud fra Ejvind. Mandag den 18. november er der holdturneringsrunde, hvor Vojens spiller hjemme mod Fredericia 3. Sidste runde i klubturneringen spilles mandag den 25. november. Stilling og parringer til runde 7 kan findes i DSUs turneringssystem.

24-10-2019
Klubturneringen 
Kristine er desværre blevet udfordret så meget af uddannelse/arbejde langt fra Vojens, så hun har måttet opgive klubturneringen. Øvrige 6 partier blev  afviklet som planlagt. Det lykkedes Morten at besejre Finn, mens øvrige resultater var mere forudsigelige. De enkelte partier var absolut ikke uden spænding. Se resultaterne i tabellen

18-10-2019
Klar til 5. runde af klubturneringen 
Næste runde spilles mandag den 21. oktober. Find din modstander i turneringstabellen.

08-10-2019
Klubturneringen – 4. runde. 
6 partier i klubturneringens 4. runde blev spillet mandag aften. Når alt kommer til alt, endte de vel alle med favoritsejre, men forud for det resultat gik i de fleste tilfælde lange og spændende partier, der trods ratingforskelle kunne være endt med et andet resultat. Ikke mindst havde Emil godt spil i topopgøret mod Mogens, og Ejvind måtte mobilisere hele sin koncentration i et langt parti mod Karl, før modstanden var brudt ned. Selv om det er surt at tabe 🙁 , er det trods alt både lærerigt og ret tilfredsstillende at spille jævnbyrdige partier, der ikke afgøres af store fejltræk. Resultater og turneringstabel kan findes her.

01-10-2019
Klubturneringen.
Mandag den 30 september blev en stille klubaften. 9 medlemmer var mødt, da der var flest, og der blev spillet 2 udsatte partier fra klubturneringen.
Finn Nielsen spillede hvid mod Emil Baltzer. I et ellers meget lige parti skaffede Emil sig en merbonde, og han formåede at udnytte den til sin fordel og sikrede sig dermed hele pointet. Emil dukkede op som medlem i sidste sæson og har nu 3 af 3. Hvad kan det ikke blive til! 
I det andet parti spillede Karl Posselt hvid mod Benny Christensen. En uhyre spændende affære, hvor Benny nok klemte mest på for at få en sejr. I kraft af en kæmpeløber på g7 og en helt åben diagonal var det lige ved at lykkes, men Karl fandt konstant lumske modtræk, og gang på gang opstod der stillinger, der var vanskelige at overskue for begge parter. Ved korrekt spil i slutfasen mener Fritz, at sejren burde være gået til hvid, men det hele sluttede med en “uundgåelig” remis. 
Resultater og turneringstabel med rundelægning for 4. runde kan findes her

25-09-2019
Klubturneringen.
P.g.a. 3 afbud lykkedes det kun at få afviklet 5 af rundens partier i mandags.
I et parti med fejl fra begge spillere, havde Morten chancen for en afgørende fordel i partiet mod Mogens, men han greb den ikke. Til sidst blev Mogens i stedet heldig vinder. Ejvind vandt over Ole, Palle vandt over Kresten og Oleksandr vandt over Vibeke, der som relativ begynder dragere erfaringer af hvert eneste parti. Aftenens største overraskelse opstod, da Emil besejrede Jesper. Resultater og turneringstabel kan findes her.
Næste mandag er der frirunde – d.v.s. mulighed for at få afviklet de udsatte partier.

18-09-2019
Klubturneringen.
I mandags blev alle 7 partier i 2. runde afviklet planmæssigt. De fleste at “parringerne” bød på spændende, koncentreret og overraskende jævnbyrdig skak, og dramaet nåede sit højdepunkt, da Mogens og Jesper blev ved med at file på og skaffe sig tillægssekunder i et remisagtigt slutspil – så længe, at husets alarm satte i med en infernalsk larm kl. 23.30. Efter opkald til både alarmcentral og pedel lykkedes det at genskabe stilheden, hvorefter Mogens – som så ofte før – kringlede sig til hele pointet.
Resultater og parringer i 3. runde kan findes i tabellen på turneringshjemmesiden.

15-09-2019
Klubturneringn.
2. runde er lagt. Den spilles mandag den 16. september. Se tabellen her.

10-09-2019
Klubturneringen.
Der indløb et par sene afbud til 1. runde af efterårets klubturnering i går aftes, men nu er vi i gang. 5 partier blev afviklet, og det endte i de fleste tilfælde med favoritsejre. Jesper Kallesen vandt over klubskakdebutant Vibeke Møller, og Morten Jessen besejrede juniorspiller Oleksandr Pershuta. Noget mere spændende blev partierne Mogens Larsson – Palle Gejl Jørgensen og Karl Posselt – Ole Harbo, men i sidste ende resulterede de i favoritsejre til Mogens og Karl.
Dagens overraskelse skete i det sidste parti, hvor Kresten Beck havde en af sine rigtig gode dage og spillede solidt mod Ejvind Ambøg. Der blev afviklet til et nogenlunde lige slutspil med 4 bønder og henholdsvis Springer/Løber på hver side. Kresten spillede på remis, mens Ejvind satsede på, at Løberen ville være en smule stærkere i situationen med mulighed for at sætte Kresten i træktvang. Da Ejvind et kort øjeblik glemte at passe på sin h-bonde, blev tingene imidlertid vendt fuldstændig på hovedet – og Kresten vandt let.
Se resultaterne i tabellen her.

07-09-2019
Klubturneringen efterår 2019

Klubturneringen er nu klar – med i alt 14 deltagere.
Turneringen spilles som uratet 7 runders Schweizerturnering i én gruppe lige som i foråret 2019. Spillerne får startnummer efter ratingtal, og i 1. runde spiller nr. 1 mod nr. 8, nr. 2 mod nr. 9 osv. Der er stor forskel i spillestyrke, men det udlignes gerne i løbet af et par runder, hvorefter man kommer til at spille mod mere jævnbyrdige modstandere.
1. runde spilles mandag den 9. september.
Turneringstabel med rundelægning kan findes i DSU´s turneringssystem.
Velkommen til en forhåbentlig god turnering.

16-04-2019 Klubturneringen afsluttet. En halv snes medlemmer dukkede op mandag aften, hvor der kun blev spillet enkelte “alvorlige” partier. Jesper Kallesen vandt et udsat parti fra Løgumkloster Byturnering mod Gagik Sahakian, og Kristine Kindberg tabte et spændende parti i klubturneringen til Ole Harbo. Nogle uheldige sammenfald af modstandere og afbud i løbet af foråret har betydet, at et par af Anatolii Pershutas partier ikke har kunnet afvikles og har måttet tages remis, men forårsgruppevindere og klubmesterskab er afgjort. P.g.a. Påsken er der ingen skak den 22. april, men sæsonen sluttes af mandag den 29. april med lynturnering, præmieoverrækkelse og fælles kaffebord.

Kristine er kommet lidt i tidnød og har lige begået den afgørende fejl i et ellers spændende parti mod Ole

09-04-2019 Klubturneringen. Så er klubturneringen for foråret 2019 ved at være afsluttet. Der er kun enkelte udsatte partier, der skal på plads næste mandag. Den sidste spænding om det samlede klubmesterskab for sæsonen 2018-19 blev udløst med Mogens Larssons sejr over Morten Jessen og Karl Posselts remis mod Benny Christensen. I det samlede regnestykke tæller resultaterne fra efteråret 2018 med, og her så topstillingen således ud:

Med gårsdagens resultater er der kun en enkelt personudskiftning i toppen:

Summa summarum: Mogens genvinder klubmesterskabet (i alt 13 points) og Finn slutter på andenpladsen (11½ points). Se hele tabellen her.

02-04-2019
Klubturneringen – 6. runde.

Vojens Skakklubs sæson med ugentlige klubaftner slutter den 29. april, så klubturneringen går ind i sin afgørende fase. I aftes blev der spillet 5 partier i 6. runde – med følgende resultater:
Emil Baltzer – Mogens Larsson ½-½. Emil spillede endnu et fornuftigt parti, der passende endte i en pointdeling.
Benny Christensen – Finn Nielsen 1-0. Finn kom aldrig rigtigt i gang, så partiet måtte ende med sejr til Benny.
Karl Posselt – Jesper Kallesen 1-0.  Partiet fik et besynderligt forløb. Først greb Jesper chancen med en tidlig kombination, der gav en ren officer. Derefter begyndte Karl for alvor at kæmpe sig tilbage, selv om det så håbløst ud. Først lykkedes det at tilbageerobre én officer. Derefter at vinde endnu én, og da regnestykket kunne gøre op, havde Jesper 4 bønder for en officer. Før merbønderne blev til farlige fribønder, lykkedes det imidlertid Karl at plukke dem én for én, og med en officer nede, opgav Jesper det ulige slutspil. Endnu et bevis på, hvor forunderligt skak kan være.
Kresten Beck – Morten Jessen 0-1. Morten fik hurtigt overtaget, og der opstod ikke rigtig tvivl om slutresultatet.
Palle Gejl Jørgensen – Gagik Sahakian 0-1.
Se tabellen her.

27-03-2019
Klubturneringen

Der var fuldt program og gang i 5.-rundepartier på 7 brætter i mandags.
Gennemgående spændende og jævnbyrdige partier, hvor hele 4 sluttede med remis. Øvrige resultater: Finn vandt over Morten, Palle vandt over Magnus og Benny vandt over Kristine. Se tabellen og parringerne til 6. runde, der spilles mandag den 1. april, her.

19-03-2019
Klubturneringen

2 udsatte partier blev afviklet i går aftes. Benny vandt over Ole, mens partiet mellem Finn og Mogens blev knap så spændende som forventet. Mogens fik ret hurtigt overtaget – først stillingsmæssigt og siden også materielt, og det endte da også med en sejr til Mogens. Desværre var der afbud fra Anatolii, som nu mangler at afvikle udsatte partier både mod Karl og Kristine. Se tabellen og parringerne til 5. runde her.

Aftenen bød også på en anden turnering – en helt privat lynturnering mellem Jesper og Morten. Den gik over 25 partier og blev vundet af Jesper med 15-10!

12-03-2019
Klubturneringen – 4. runde.

3 afbud betød 3 udsatte partier i aftenens 4. runde i klubturneringen. Der var altså kun 4 partier, der blev planmæssigt afviklet. En hurtig remis mellem Gagik og Magnus. Et hurtigt point til Karl mod Morten, der gav én af Karls bønder lov til at gafle en officer. Meget mere kamp var der i de 2 sidste partier, der blev både jævnbyrdige og langvarige. Emil skaffede sig et meget aktivt Tårn, som banede vejen for Kongen på bondejagt, og til sidst opstod en afgørende fribonde, der gav Emil sejren over Palle. Endnu mere langvarigt og spændende var partiet Jesper – Kresten. Jesper indledte et vældigt Kongeangreb, der så ud til at afgøre partiet, men Kresten fandt hele tiden gode forsvarstræk og var efter et kvalitetsoffer tæt på at få remis ved en masse Dronningeskakker. Det lykkedes dog Jesper til sidst at gemme sig med Kongen, hvorefter 3 merbønder blev afgørende. Altså sejr til Jesper efter en lang og hård kamp. Se resultater og turneringstabel her.

05-03-2019
Gang i livlig klubturnering.

Der var mandag aften fuldt program i klubturneringen med 14 deltagere. Alt kan ske – og sker (!) – spændende og dramatiske partier, menneskelige fejl, der får resultater til at tippe, smukke afslutninger og gedigne overraskelser. Sådan skal det være, når skak er bedst. Og så til resultaterne.
Mogens var stærkt udfordret af Benny, der imidlertid greb forkert i en kritisk stilling, hvorefter endnu en fejl afgjorde partiet til Mogens´ fordel. Karl var tilsvarende presset i forsvars-mode mod Finn, der dog – med en kvalitet for en bonde i en lidt uklar, men dog formentlig fordelagtig stilling – tilbød remis. Morten og Kresten sikrede sig hele points mod Anatolii og Magnus. Gagik satsede som sædvanligt på angreb frem for sikkerhed, og det udnyttede Emil stille og roligt til sin fordel. Ole holdt koncentrationen og besejrede Palle – en lille overraskelse. En større overraskelse kom i partiet mellem Kristine og Jesper. Begge parter spillede med stor koncentration, men Kristine lod sig ikke ryste af Jespers mange flere partiers erfaring. Partiet endte med sejr til Kristine efter en effektfuld afslutning – med et tårnoffer, der åbnede op for en ustoppelig fribonde. Sådan! Men Jesper kommer naturligvis igen…

Se tabellen og parringerne til 4. runde her.
4. runde spilles den 11. marts. Ole og Finn har meldt afbud.

15-02-2019
Klubturneringen.

2. runde er spillet, og 3. runde er lagt og programsat til mandag den 4. marts. Mandag den 18. februar er der generalforsamling i Vojens Skakklub, og mandag den 25. spiller Mesterrækkeholdet på udebane mod Nr. Snede.
Se klubturneringstabellen her.

21-01-2019
Så er forårets klubturnering i gang.

Der var fuldt program i aften i 1. runde af klubturneringen. 6 kampe blev afviklet, mens en enkelt er udsat. I en Schweizer-turnering spiller top mod bund i 1. runde, og der var lutter favoritsejre, selv om de lavere ratede spillere strittede godt imod.
Turneringstabel med resultater kan ses her.

13-11-2018
Klubturneringen.

Næstsidste runde i Klubturneringen før jul blev spillet i går aftes – med følgende resultater:
Benny Christensen – Morten Jessen: 1-0
Finn Nielsen – Mogens K. Larsson: ½-½
Kresten Beck – Jesper Kallesen: ½-½
Gagik Sahakian – Ole Harbo: 0-1
Spændende og jævnbyrdige partier – med den tilføjelse, at både Gagik og Ole fejlede fælt undervejs, og begge spillere kunne have afgjort partiet til deres fordel inden den faktiske afgørelse, hvor Ole sikrede sig Gagiks Dronning for et Tårn.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

05-11-2018
Klubturneringen.
3 partier blev spillet i 7. runde mandag aften. Ole greb forkert flere gange i partiet mod Anatolii, så sejr til Anatolii. Mogens slap lidt lettere fra partiet mod Kresten end vanligt og vandt ret overbevisende til sidst. “Favoritdræberen” Gagik havde åbenbart brugt alt sit krudt i holdturneringen sidste mandag og kunne ikke holde niveauet mod Jesper, der ret hurtigt sikrede sig hele pointet. Partierne Emil – Morten og Finn – Benny blev udsat.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

23-10-2018
En “sort” dag i skakklubben.
En typisk journalistoverskrift, der alene skal skabe opmærksomhed. Mandag aften var slet ikke så dramatisk, som det lyder.
Overskriften hentyder til, at alle 5 partier blev vundet af spillerne med de sorte brikker 😀 . Der var igen et par pæne overraskelser i en sæson, hvor alle tilsyneladende kan slå alle. Sejrene til Jesper Kallesen, Finn Nielsen og Mogens Larsson over henholdsvis Anatolii Pershuta, Kresten Beck og Gagik Sahakian var ikke ganske uventede. Mere opsigt vakte det, da Ole Harbo besejrede Morten Jessen og Emil Baltzer gjorde det samme med Benny Christensen. Spændingen er dermed intakt inden de sidste 3 runder før jul.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

16-10-2018
Klubturneringen – udsatte partier.

P.g.a. skolernes efterårsferie var der hverken juniortræning eller klubturneringsrunde i går. Til gengæld lykkedes det at få afviklet 3 udsatte partier. Ole Harbo tabte til Mogens Larsson, Gagik Sahakian tog sin tredje sejr i turneringen med en gevinst over Kresten Beck og Morten Jessen og Finn Nielsen spillede remis. På nær et enkelt parti er klubturneringen hermed ajour.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

10-10-2018
Klubturneringen – 5. runde.

Lutter sorte sejre og et enkelt udsat parti. En artig overraskelse var Gagiks sejr over Finn. I en vanskelig stilling fik Gagik vendt spillet med et angreb, der fik Finn til at forsøge et tårnoffer – uden at der kom noget godt ud af det. Og så var den materielle stilling så ulige, at Finn måtte opgive. Jesper var oppe mod Morten og fik sig en fordelagtig stilling, som han derefter kastede bort! Altså sejr til Morten. Ole kunne ikke holde stand imod turneringsdebutant Emil Baltzer, og i det sidste parti vandt Benny over Kresten. Dermed har Benny indtil videre bragt sig alene i spidsen for turneringen med 4 af 5.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.
Mandag den 15. oktober er der frirunde – d.v.s. lejlighed til at få afviklet udsatte partier. P.g.a. skolernes efterårsferie er der ingen juniorskak denne mandag.

01-10-2018
Klubturneringen – 4. runde.

Finn Nielsen (med sort) skulle ikke have megen tid for at besejre Anatolii Pershuta, og det samme kan siges om partiet Emil Baltzer – Jesper Kallesen, som Jesper vandt ret hurtigt. Mere kamp var der mellem Morten Jessen og Mogens Larsson, hvor det sluttede med en remisaftale, mens Benny Christensen i et langt parti mod Ole Harbo trak det længste strå.
Gagik Sahakian meldte afbud, så hans parti mod Kresten Beck er udsat. Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

24-09-2018
Klubturneringen – 3. runde.

En besynderlig aften på flere måder. 4 partier blev spillet, og den første overraskelse opstod næsten inden runden var begyndt. Benny Christensen overså en tidlig skakmat, så selv om Gagik Sahakian havde mest lyst til at gå hjem igen, da han opdagede, at han skulle spille mod Benny, var det godt, han ikke gjorde alvor af “truslen”. Lidt senere var det Ole Harbo, der kom Jesper Kallesen ét træk i forkøbet. Jesper havde fundet en smuk matsætning på Dronningefløjen, men umiddelbart før han ville føre den ud i livet, fik han selv ørerne og Kongen i maskinen efter lige så smukt spil af Ole. Efter disse 2 hurtige små sensationer, faldt der mere ro over feltet, og hvor både Emil Baltzer og Kresten Beck i 2. runde hurtigt kom galt af sted, spillede de denne aften gode, lange og spændende partier mod henholdsvis Mogens Larsson og Anatolii Pershuta. Mogens vandt efter et langt, jævnbyrdigt parti efter at have tilkæmpet sig en merbonde, mens Kresten trods en officer for et par bønder stille og roligt blev presset i bund og besejret af Anatoliis fribønder. Partiet mellem Finn Nielsen og Morten Jessen er udsat.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

18-09-2018
Klubturneringen – 2. runde.

4 partier blev afviklet mandag aften. De 2 første var meget hurtigt overstået med favoritsejr til Finn Nielsen over turneringsdebutanten Emil Baltzer og sejr til Morten Jessen over Kresten Beck, der slet ikke kom i gang i dette parti. De 2 sidste partier mellem Anatolii Pershuta og Gagik Sahakian og mellem Benny Christensen og Jesper Kallesen blev til gengæld både langvarige og spændende. Gagik forsvarede sig godt i en vanskelig stilling, men Anatolii kunne spille på at fremtvinge afbytninger og satse på en fjern fribonde, og så var slaget tabt for Gagik. I det andet parti så det først ud til, at Benny fik afgørende tryk på en svag centrumsbonde, men angrebet fusede ud, og med den merbonde så det længe ud til at ende med en sejr til Jesper. I sidste ende vendte billedet imidlertid, og det lykkedes Benny at komme først – endda med forbundne fribønder. Altså sejr til Benny. Partiet mellem Ole Harbo og Mogens Larsson er udsat.
Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

11-09-2018
Klubturneringen – efterår 2018.

Alle førsterunde-partier blev spillet mandag aften. Runden bød både på favoritsejre og små overraskelser. I familieopgøret mellem Kresten Beck og Emil Baltzer trak Emil det længste strå med merbonde og forbundne fribønder. Jesper Kallesen er god, når han holder koncentrationen, og det gjorde han, da han besejrede Mogens Larsson, som blev sat mat i en tabt stilling i yderste tidnød. Øvrige resultater var forventede. Turneringsplan med tabel og rundelægning kan findes her.

———————-

06-04-2018
Klubturneringen.
Efter privat afvikling af et par udsatte partier (Karl spillede remis mod både Martin og Finn) resterer nu kun 2 partier, før vi er helt a jour. 6. runde spilles mandag den 9. april, og tabellen med stilling og parringer kan findes her.
7. og sidste runde er programsat til den 16. april, hvorefter der er en enkelt almindelig klubaften den 23. april til eventuelle manglende partier. Derefter er der sæsonafslutning mandag den 30. april – bortset fra alle de medlemmer, der har forlænget sæsonen med deltagelse i Løgumkloster Byturnering.

20-03-2018
Klubturneringen.
5 spændende partier i klubturneringens 5. runde blev spillet i går. Partiet mellem Bo og Benny bølgede frem og tilbage, men efter at have været foran med en officer, lykkedes det Bo at smide først gevinsten og derefter remissen væk. Martins parti mod Mogens kan vel betegnes som topopgør, og denne gang trak Martin det længste strå, så måske er en ny klubmester på vej?!
Partiet mellem Karl og Finn er udsat, men øvrige resultater fremgår af tabellen.

13-03-2018
Klubturneringen.
Der blev spillet 5 partier i 4. runde af klubturneringen mandag aften. Partiet mellem Martin Møller og Bo Andersen er udsat.
Mindre overraskelser: Ole vandt over Kresten Beck og Anatolii vandt over Gagik.
Martin har indtil videre kun fået afviklet et enkelt parti. Først blev han selv syg. Siden har det været modstanderne, der har meldt afbud. 3. runde-partiet mellem Jesper og Martin spilles privat torsdag den 15. marts. Derefter lægges runde 5.
Tabellen kan findes her.

06-03-2018
Klubturneringen.
3. runde blev spillet i går aftes. Et enkelt parti er udsat, men 5 partier fik en vinder – de 3 først efter langvarige og spændende kampe med en lille angst for, at alarmen i klubbygningen ville gå i gang, inden vi var kommet ud. Et andet drama udspillede sig samtidig i SE-arenaen, hvor SønderjyskE med endnu en sejr over Gentofte bragte sig i kvartfinalen af denne sæsons Metalliga.
Resultater og parringer i runde 4, der spilles på mandag, kan findes her.

27-02-2018
Klubturneringen.
Selv om der er hele 3 udsatte partier fra 2. runde, er 3. runde lagt og spilles mandag den 5. marts. Find tabel med rundelægning her.

10-02-2018
Klubturneringen.
Der var 3 afbud til 2. runde af klubturneringen, hvorfor der nu er 3 udsatte partier. 3 andre partier blev dog afviklet med følgende resultater:
Morten Jessen – Kresten Beck   1-0
Gagik Sahakian – Ole Harbo   1-0. Her skaffede Ole sig først stor materiel fordel – og smed derefter det hele væk igen!
Anatolii Pershuta – Bo Andersen 0-1
Turneringstabellen kan findes her.

16-01-2018
Klubturneringen, forår 2018.
Et medlem er flyttet i løbet af juleferien. Derfor ændres forårets klubturnering fra at være opdelt i 2 styrkegrupper til én gruppe med 13 deltagere + 1 oversidder. Vi kan derfor ikke nå at spille alle mod alle, men prøver denne gang at foretage rundelægning efter Schweizer-systemet. På papiret giver det en første runde med ret store ratingforskelle, men derefter vil det udligne sig. Tabellen med parringer i 1. runde kan ses her.

 28-11-2017
Klubturneringen, efterår 2017.

Efterårets klubturnering er nu færdigspillet. Det udsatte parti mellem Kresten Beck og Palle Gejl blev både langvarigt og jævnbyrdigt. I sidste ende lykkedes det dog Palle at holde fast i en merbonde, der også var fribonde, og det afgjorde partiet til hans fordel. Tabellerne fra efterårsturneringen kan ses her.
Hvis der igen bliver spillere nok til 2 grupper efter nytår, er Jesper Kallesen nedrykker fra gruppe 1, mens Morten Jessen rykker op fra gruppe 2. Omkampen mellem Benny Christensen, der blev næstsidst i gruppe 1 og Ole Harbo, der blev nr. 2 i gruppe 2 er allerede afviklet – med Benny som vinder.

13-11-2017
Klubturneringen.

Der blev spillet 4 partier i klubturneringen mandag aften. I gruppe 2 gjorde Morten førstepladsen og oprykningen til gruppe 1 færdig. Han sluttede med en sejr over Gagik og i alt 6 points. Ole spillede remis mod Anatolii og er tæt på andenpladsen. Dog resterer endnu et udsat parti mellem Kresten og Palle.

I gruppe 1 var der topopgør mellem Martin og Finn, mens Mogens også havde masser at kæmpe for imod Jesper. Martin er i mere end én forstand efterhånden selvkørende. Han blev 18 år på dagen, havde fået lov til at låne bilen og medbragte en flot kagemand. Desuden vandt han sit parti over Finn i fin stil. Da Mogens med noget besvær vandt over Jesper, slutter Martin og Mogens side om side med hver 6 points og uden nederlag. Mogens tager førstepladsen på bedre korrektion, men der bliver givetvis hård kamp om det samlede klubmesterskab mellem disse 2 i denne sæson.
Se resultater og stilling her. Korrektion kan findes ved at klikke på fanen “Stilling”.

12-10-2017
Klubturneringen

Alle partier blev spillet i 4. runde af klubturneringen i mandags. Langvarige og spændende partier i begge grupper.
Resultater og turneringstabel kan ses her.

03-10-2017
Klubturneringen

3 udsatte partier blev spillet mandag aften, så tabellen nu er komplet efter 3. runde. Der er endog spillet enkelte partier forud – fordelen ved alle-mod-alle-grupper. I gruppe 1 gav aftenens kampe remis mellem Bo og Mogens, mens Finn besejrede Karl. I gruppe 2 vandt Anatolii over Gagik. Se resultater og stilling her.

28-09-2017
Klubturneringen – 3. runde

Bortset fra en enkelt hurtig afgørelse blev også partierne i 3. runde intense og spændende. Ikke mindst det interessante møde mellem klubbens efterhånden grand old regerende klubmester Mogens K. Larsson og den fremstormende junior Martin Møller var tæt – formentlig med gevinstchancer til begge sider i løbet af det lange parti. I midtspillet så Mogens´stilling god ud, men angrebet kom aldrig i gang. I slutspillet havde Martin en stor mulighed for at afgøre tingene til sin fordel, men det lykkedes Mogens med en minusbonde at få afviklet til et slutspil med uligefarvede løbere, og så endte det hele med remis. Se resultater og stilling her.

18-09-2017
Klubturneringen

I aften blev der spillet 5 partier i 2. runde. Desuden blev yderligere ét parti fra 5. runde afviklet forud.
Det var en fornøjelse at se 6 jævnbyrdige partier, der først blev afgjort efter 3+ timer. Se resultater og stilling her.

16-09-2017
Klubturneringen

Klubturneringen er i gang, men der var et par afbud til 1. runde. Til gengæld blev der spillet et parti, der hører til i 7. runde.  En mulighed, fordi deltagerne er inddelt i 2 grupper, der spiller 7 runder alle-mod-alle. Se resultater og stilling her.

08-09-2017
Klubturneringen, efterår 2017.

Vojens Skakklubs klubturnering begynder med 1. runde mandag den 11. september 2017. Der er tilmeldt 14 deltagere, og spillerne er opdelt i 2 grupper, der spille alle mod alle (med en oversidder i hver gruppe). Gruppeinddeling m.m. kan findes her. God fornøjelse!

10-04-2017
Klubturneringen.

Efter afviklingen af de sidste partier i forårets klubturnering står det klart, at Finn Nielsen har vundet denne halvsæson med 5½ points foran Mogens K. Larsson med 5. I efterårssæsonens turnering var det lige omvendt – med samme pointtal. Nu skal der regnes lidt på korrektionen for at finde ud af, hvem der løber med klubmesterskabet for sæsonen 2016-17.
Se tabellen (forår 2017) her.

04-04-2017
Klubturneringen.

Resultater fra klubturneringens 7. runde:
Gagik Sahakian – Finn Nielsen 0-1
Bo Arnfeldt Andersen – Palle Gejl Jørgensen 1-0
Michael Nielsen – Martin Møller 0-1
Anatolii Pershuta – Jesper Kallesen 0-1
Kresten Beck – Benny Christensen 0-1
Karl Posselt – Mogens K. Larsson ½-½
Der er mulighed for at afvikle de sidste 3 udsatte partier – enten privat eller på sidste ordinære klubaften den 10. april. Se tabellen her.

21-03-2017
Klubturneringen

Der blev mandag aften spillet 5 partier i klubturneringens 6. runde. Resultater:
Martin Møller – Benny Christensen 1-0
Bo Arnfeldt Andersen – Jesper Kallesen 0-1
Kresten Beck – Karl Posselt ½-½
Gagik Sahakian – Anatolii Pershuta 1-0
Palle Gejl Jørgensen – Michael Nielsen 1-0
Partiet mellem Mogens K. Larsson og Finn Nielsen er udsat.
Tabellen kan ses her.

14-03-2017
Klubturneringen.

Der blev spillet 4 partier i 5. runde af klubturneringen i går aftes. Resultaterne:
Mogens K. Larsson – Benny Christensen   1-0
Finn Nielsen – Jesper Kallesen   1-0
Michael Nielsen – Kresten Beck   0-1
Gagik Sahakian – Karl Posselt 0-1

Ingen store overraskelser, men Benny stod godt mod Mogens, indtil der kom et par slappe træk, hvorefter et kongeangreb blev afgørende. Jesper satte en officer i slag mod Finn, og så var det parti reelt afgjort. Gagik spillede et fint parti mod Karl og havde hele initiativet, indtil han overså et Tårn, der stod i slag. Resultatet kan derfor ikke siges at være retfærdigt, men…
Se tabellen her.

07-03-2017
Klubturneringen.

Så er de udsatte partier spillet, og vi er klar til 5. runde.
Resultaterne af mandag aftens partier:
Martin Møller – Mogens K. Larsson 0-1
Anatolii Pershuta – Kresten Beck   1-0

Martin blev noget overrasket, da Mogens valgte en anden åbning end sædvanlig med sort, hvor Mogens ofte vælger 1. e4 Sf6. Dermed var Martins hjemmeforberedelser spildt arbejde. Sådan kan det gå i skak 🙁

Turneringstabel og parringer til næste runde, der spilles mandag den 13. marts – se her.

13-02-2017
Klubturneringen.

Mandag aften blev 4. runde i klubturneringen spillet. Michael vandt uden kamp, eftersom Anatolii ikke dukkede op. De øvrige partier blev spillet med følgende resultater:

Bo Andersen – Martin Møller 0-1
Gagik Sahakian – Mogens K. Larsson 0-1
Kresten Beck – Palle Gejl Jørgensen ½-½
Jesper Kallesen – Benny Christensen 1-0
Finn Nielsen – Karl Posselt  1-0

Jesper fik i rekordtid besejret Benny,  mens de øvrige partier løb noget længere. Mest mærkværdigt var partiet Bo – Martin, hvor Bo i en stilling, hvor han var ved at få overtaget, pludselig gik i panik og så spøgelser, hvorefter han satte en officer i slag. Martin greb naturligvis tilbuddet, og så var den kamp afgjort. Se turneringstabellen her.

07-02-2017
Klubturneringen.

5 af rundens 6 partier blev afviklet mandag aften. Det var interessante parringer, der gav spændende partier. Martin Møller fejlede mod Finn Nielsen og opgav hurtigt en håbløs stilling. Mogens Larsson overså et bondefremstød i centrum, og Jesper Kallesen holdt fast i sin fordel og hentede et helt point. Bo Andersen vandt over Michael Nielsen og sådan så det også længe ud til, at Palle Gejl Jørgensen ville trække det længste strå mod Gagik Sahakian. Palle havde 3 bønder i materiel fordel, men satte så et Tårn til, og så var det parti afgjort – stik imod alle udsigter undervejs. Det sidste parti stod mellem Benny Christensen og Karl Posselt. Der blev spillet frisk og skarpt til fra begge sider, og i en ret lige stilling efter åbningen valgte Karl så en lige lovlig frisk/risikabel fortsættelse – set i bakspejlet. Benny fik etableret en stærk fribonde, men Karl blev ved med at hitte på taktiske snedigheder, der var meget tæt på at blive afgørende. Der manglede dog i sidste ende et enkelt tempo, hvorefter fribonden blev afgørende, og dermed blev det Benny, der fortjent tog pointet. Partiet mellem Anatolii Pershuta og Kresten Beck er udsat. 4. runde spilles den 13. februar, og parringerne kan ses i turneringstabellen her.

01-02-2017
Klubturneringen.

Martin Møller måtte melde afbud p.g.a. sygdom, så det lykkedes ikke at få afviklet det udsatte parti i klubturneringen mandag aften. Parringerne til 3. runde er sket med et foreløbigt remis-resultat i det udsatte parti. 3. runde spilles den 6. februar. Se turneringstabellen her.

23-01-2017
Klubturneringen – 2. runde.

Der blev i aften spillet 5 partier i klubturneringens 2. runde. Kun partiet mellem Martin Møller og Mogens K. Larsson er udsat.
Kresten og Bo delte i et lige parti. Hverken Benny eller Finn er på toppen i øjeblikket. Det blev dog Benny, der trak det længste strå i aftenens opgør. Karl spillede ikke for godt i åbningen og var tæt på et hurtigt nederlag. Det lykkedes for Karl at holde materiel ligestilling, men Jesper skaffede sig et betydeligt udviklingsforspring og så længe ud til at ville hive en sejr i land. Det er imidlertid altid den sidste fejl, der afgør et skakparti, og Jesper mistede en officer i en afdækkerskak efter en grov fejl.

Resultaterne:
Kresten Beck – Bo Arnfeldt Andersen       ½-½
Michael Nielsen – Gagik Sahakian              0-1
Karl Posselt – Jesper Kallesen                    1-0
Anatolii Pershuta – Palle Gejl Jørgensen  0-1
Benny Christensen – Finn Nielsen             1-0
Se turneringstabellen her.
I næste uge er der frirunde fra klubturneringen. Der kan spilles udsatte partier og partier i den sideløbende turnering, der bygger på tidshandicap i forhold til spillestyrke.

10-01-2017
Klubturneringen.

Så er forårets klubturnering i gang. Samtlige partier i første runde blev afviklet i går – alle med favoritsejre og gevinst til spillerne med de hvide brikker. Resultaterne afspejler ikke i alle tilfælde den højeste retfærdighed. Både Gagik og Kresten havde stillinger til mere end et nul, men et skakspil afgøres heldigvis ikke af computervurderinger eller af, hvem der har den bedste stillinger undervejs. Resultaterne:
Mogens Kirchner Larsson – Bo Arnfeldt Andersen   1-0
Jesper Kallesen – Gagik Sahakian                                1-0
Finn Nielsen – Palle Gejl Jørgensen                             1-0
Martin Møller – Kresten Beck                                      1-0
Benny Christensen – Anatolii Pershuta                      1-0
Karl Posselt – Michael Nielsen                                     1-0

Se turneringstabellen med stilling og parring til 2. runde, der spilles den 23. januar, her.

06-01-2017
Vojens Skakklubs Klubturnering – Forår 2017.

Der er nu trukket lod til forårsudgaven af klubturneringen. Der deltager 12 spillere i turneringen, der spilles i én samlet Monradgruppe, der ikke rates (eller koordineres). Tabellen kan findes her.
Betænkningstiden er 90 minutter pr. spiller + en bonus på 30 sekunder pr. træk fra træk 1.
Der spilles 7 runder. Rundestart kl. 19.30, medmindre andet aftales.
1. runde: 09. januar 2017 kl. 19.30
2. runde: 23. januar 2017 kl. 19:30
3. runde: 06. februar 2017 kl. 19:30
4. runde: 13. februar 2017 kl. 19:30
5. runde: 13. marts 2017 kl. 19:30
6. runde: 20. marts 2017 kl. 19:30
7. runde: 03. april 2017 kl. 19:30
Husk at give turneringsleder og gerne modstander besked, hvis du får forfald.

28-11-2016
Klubturneringen.

Sidste runde i efterårets klubturnering blev spillet mandag aften. Kun et enkelt parti er udsat. Det er til gengæld topkampen Finn Nielsen – Mogens K. Larsson, der bliver afgørende for klubmesterskabets første halvsæson. Mogens kan nøjes med remis, mens Finn skal vinde, hvis han skal have topplaceringen. De øvrige partier i 7. runde endte således:
Morten Jessen – Karl Posselt 1-0
Anatolii Pershuta – Gagik Sahakian 1-0
Jesper Kallesen – Martin Møller 0-1
Michael Nielsen – Kresten Beck ½-½
Palle Gejl Jørgensen – Bo Arnfeldt Andersen 0-1
Desuden fik Benny Christensen et gratis point mod Hr. Oversidder.

Aftenens mest mærkelige parti blev spillet mellem klubturneringens youngsters Jesper og Martin.  Jesper skaffede sig en aldeles knusende angrebsstilling, hvor Martin havde en aldeles uudviklet Dronningefløj. Det lykkedes dog Jesper på det skammeligste at solde denne stilling væk. Martin har nu med 5 points garanti for en 2.-3.-plads i turneringen.
Tabellen kan ses her.

15-11-2016
Klubturneringen.

5 partier blev i aftes afviklet i klubturneringens 6. og næstsidste runde. Benny Christensen løb med sort ind i en udækkelig mattrussel tidligt i partiet mod Martin Møller. Finn Nielsen stod udmærket med hvid, men fik pludselig hjælp af en gavmild Jesper Kallesen, der overså en dobbelttrussel med Dronningen, og det kostede et Tårn og dermed partiet. Morten Jessen var ved at komme i trængsler mod Palle Gejl, der havde opbygget et større batteri mod Morten Jessens kongestilling. En overseelse kostede imidlertid, og i løbet af få træk kom Palle bagud med et par officerer, hvorefter han blev sat mat. Bo Andersen snuppede Krestens Becks testamentebonde – og slap godt fra det! Krestens forsøg på at holde skansen ved at bytte brikker af lykkedes ikke, og Bo´s sejr kom aldrig i fare. Aftenens længste parti blev spillet mellem Karl Posselt og Mogens K. Larsson. Mogens spillede som sædvanlig noget Aljechin med sort. Undervejs fik Karl chancen for måske at afgøre partiet med 15. Sg6, men overså muligheden. Det lykkedes dog Karl at skaffe sig kontrol over den åbne e-linje og siden blev der afviklet til et i princippet lige slutspil. Mogens´ slutspilteknik var dog væsentlig bedre end Karls, og derfor endte hele pointet hos Mogens, der nu må være favorit til at vinde efterårsudgaven af klubturneringen. Gagik fik et gratis point mod Hr. Oversidder.
Turneringstabel og de 5 partier fra aftenens runde kan ses her.

31-10-2016
Klubturneringen.
De 2 udsatte partier blev afviklet mandag aften.
Finn Nielsen – Morten Jessen                     1-0
Palle G. Jørgensen – Anatolii Pershuta     1-0
6. runde er lagt, og turneringstabellen kan findes her.

25-10-2016
Klubturneringen.
Resultaterne af gårsdagens 5. runde i Vojens Skakklubs klubturnering:
Bo A. Andersen – Gagik Sahakian          1-0
Kresten Beck – Anatolii Pershuta          0-1
Michael Nielsen – Palle Gejl Jørgensen 0-1
Mogens K. Larsson – Jesper Kallesen   1-0
Benny Christensen – Karl Posselt          0-1
2 partier var regulære topopgør, der blev både spændende og langvarige. Jesper slap ikke så godt fra åbningen, men forsvarede sig godt mod Mogens, der i tidligere runder har haft svært ved at holde fast i de små fordele. Denne gang lykkedes det ved hjælp af en fribonde at skaffe sig sejren, da der kun var ganske lidt tid tilbage. Benny spillede godt mod Karl, der blev for passiv med de sorte brikker. Netop som Benny havde skaffet sig afgørende fordel og sorts forsvarsmuligheder var ved at være udtømt, slog Karl kontra med en relativ enkel kombination, der gav så stor materialefordel, at Benny straks opgav.

Martin Møller fik et gratis point mod Hr. Oversidder, mens partiet Finn Nielsen – Morten Jessen er udsat.
Turneringstabel og 4 partier fra aftenens runde kan ses her.

17-10-2016
Klubturneringen.
Resultaterne af de 2 udsatte klubturneringspartier, der blev afviklet i aften:
Michael Nielsen  Finn Nielsen 0-1
Martin Møller – Kresten Beck 1-0.
Resultater og parring til 5. runde fremgår af turneringstabellen, der kan ses her.

08-10-2016
Klubturneringen.
2 udsatte partier blev spillet mandag den 3. oktober, hvor der ellers var friaften. Benny besejrede Bo, mens det lykkedes Morten – vistnok ret mirakuløst – at redde en remis i land mod Mogens. Resultater, stilling og parringer i 4. runde kan ses her.

27-09-2016
Klubturneringen, 3. runde.

Bortset fra et enkelt afbud/udsat parti var der fuldt program i klubturneringen i går aftes. Topopgøret Jesper (Kallesen) – Karl blev vundet af Jesper efter godt spil, mens Karl var for passiv med sort og til sidst traf et forkert valg og blev sat skakmat. Et andet, meget interessant opgør var Finn – Benny, der enedes om remis i en lige stilling. En lille overraskelse indtraf, da Gagik vandt over Martin. Michael spillede et rigtig godt parti mod Mogens, der fik kamp til stregen, inden slutspillet med merbonde faldt ud til Mogens´ fordel. Bo og Morten deltes om pointet, mens Kresten fik et gratis point mod “Hr. Oversidder”.
Næste mandag spilles 3 udsatte partier. Tabellen kan ses her.

21-09-2016
Klubturneringens 2. runde.

Der var flere meget interessante opgør i 2. runde af Vojens Skakklubs klubturnering mandag aften. Benny og Mogens spillede remis, vist meget rimeligt efter partiets forløb. Karl overraskede muligvis Martin ved at åbne med Sf3. I hvert fald spillede Martin unøjagtigt og løb ind i en ubehagelig binding på Dronningefløjen. At han heller ikke nåede at få rokeret i tide, kom til at koste en officer og dermed partiet. Anatolii spillede igen et fint parti, denne gang mod Bo. Dog mangler Anatolii stadig lidt slutspiltteknik. I et Springer-/Løberslutspil var remissen inden for rækkevidde, men det lykkedes Bo at komme først med forvandling af en fribonde, og dermed var partiet afgjort. Kresten måtte opgive en til sidst ulige kamp mod Finn, og Jesper Kallesen besejrede Gagik.
Michaels afbud nåede ikke frem i tide til den ventende Morten, og pointet tildeles derfor Morten uden kamp, lige som Palle fik et gratis point ved at trække gruppens oversidder.
Der er stadig et par partier fra 1. runde, der er udsat, men tabellen med den aktuelle stilling og parringen i 3. runde kan ses her.

13-09-2016
Klubturneringens 1. runde.

Der var et par afbud til 1. runde, hvorfor der kun blev spillet 4 partier mandag aften. Jesper Kallesen deltager som B-medlem i Vojens, og han besejrede Palle Gejl Jørgensen i 1. runde i et parti, der sagtens kunne være endt anderledes. Det endte med et slutspil, hvor Jesper havde en afgørende merbonde – eller rettere, hvor Palle kom i træktvang. Gagik Sahakian fik bragt ellers altid solide Kresten Beck på gyngende grund ved at gafle endog flere merbønder til sig, og selv om slutspillet ikke blev håndteret helt sikkert, lykkedes det Gagik at vinde. Med sort forsøgte Finn Nielsen at bringe Martin Møller ud af balance, og selv om kongeangrebet kostede en bonde, så det længe ret lovende ud. Finn brugte dog megen tid, og i slutfasen kunne de 2 kombattanter passende have taget remis, men det skete ikke, og i tidnøden greb Finn forkert og satte en officer i slag. Dermed var partiet tabt. Karl Posselt spillede upræcist i åbningen mod Anatolii og kom under pres. Anatolii holdt meget længe godt fast i initiativet og burde have vundet slutspillet. I stedet lykkedes det Karl at komme først med forvandling af en fribonde, hvorefter Anatolii måtte opgive. Men med sådant spil skal der nok komme points ind på Anatoliis konto i løbet af turneringen. Resultater og parringer i 2. runde kan ses her.

06-09-2016
Klubturneringen begynder den 12-09-2016.

Der er trukket lod til 1. runde. Tabellen kan ses her.

14-03-2016
Klubturneringen.
Resultater fra klubturneringens 6. runde:
Anatolii – Michael 1-0
Palle – Martin 1-0
Kresten – Karl 0-1
Finn – Mogens 0-1
Ole – Benny 0-1
og Gagik fik et gratis point mod “Hr. Oversidder”.
Mandag den. 21. marts spilles udsatte partier (dog er der afbud fra Anatolii, og derefter lægges sidste runde, der spilles mandag den 4. april.
Se turneringstabellen her.

08-03-2016
Klubturneringen.
Gårsdagens partier i 5. runde af Vojens Skakklubs klubturnering blev ganske spændende – 2 af partierne overordentlig spændende. Benny satsede som sædvanligt på angreb og gevinst og i en sådan sammenhæng spiller kan man godt give en bonde eller 2 væk. Bo forsøgt at slå kontra, da hans Kongestilling blev åben og kom under vældig belejring, men i det afgørende øjeblik valgte han at skakke med et Tårn i bunden – en manøvre, der viste sig at være et slag i luften, og trækket kostede partiet. Martins parti mod Kresten så længe ud til at dø i en remis med mange brikker på brættet og det hele filtret så fuldstændigt ind i hinanden, at hverken bønder eller officerer havde ret mange manøvremuligheder. Men Kresten fik skubbet nogle bønder frem på Dronningefløjen og fik derefter listet en Springer ind i Martins stilling, der derefter ret hurtigt faldt sammen. Et lærerigt parti, der blev spillet flot af Kresten.
Øvrige resultater:
Michael – Gagik 0-1
Ole – Mogens 0-1
Morten – Anatolii ½-½
og Palle fik et gratis point mod “Hr. Oversidder”.
Se tabel og rundelægning her.

Fra partiet mellem Martin og Kresten. Afgørende for udfaldet bliver en senere Springervandring fra b5 via a4 og b2 til d3.

01-03-2016
Klubturneringen.
Der blev mandag aften spillet 4 partier i klubturneringens 4. runde.
Finn vandt over Benny, Bo vandt over Gagik, Martin besejrede Morten, og topkampen mellem Mogens og Karl endte remis. Desuden fik Michael et gratis point mod oversidderen.
Ganske spændende partier, der også leverede masser af stof til de efterfølgende analyser. Turneringstabellen er ajour, bortset fra de 2 partier, der var afbudsramt.
5. runde spilles mandag den 7. marts.

15-02-2016
Klubturneringen.
Denne uges klubaften var turneringsfri, men der blev spillet 2 udsatte partier i klubturneringen. Benny vandt over Palle, og Martin vandt over Gagik. Turneringstabellen er nu ajour efter 3. runde, og 4. runde er lagt.
Næste mandag (22. februar) er der generalforsamling kl. 19.30. Se indkaldelsen her.

09-02-2016
Klubturneringen.
Bortset fra et enkelt afbud blev der afviklet fuldt program i 3. runde af Vojens Skakklubs klubturnering mandag aften – med følgende resultater:
Ole – Karl 0-1. Ole kom lidt skidt fra start og mistede en Springer, men fik 2 bønder for den og spillede derefter sine kort fornuftigt. Det var dog ikke tilstrækkeligt til at hindre Karl i at omsætte fordelen til gevinst.
Mogens – Kresten 1-0. Et ganske jævnbyrdigt parti, hvor Mogens fik en bonde, men til gengæld brugte megen tid. Kresten var lige ved at holde balancen, men det lykkedes ikke at få afviklet til et slutspil med uligefarvede Løbere, og til sidst blev presset for stort, og Mogens kunne hale et helt point i land med ca. 6 minutter tilbage på uret.
Finn – Morten 1-0. Finn lagde pres, men først da Morten begik en større fejl, blev partiet hurtigt afgjort.
Anatolii – Bo 0-1. Sejr til Bo, men langt fra overbevisende. Anatolii havde chancer, som han kunne have udnyttet bedre.
Michael – Palle 0-1. Michael mistede tidligt i partiet en officer, så det var op ad bakke.
Martin – Gagik. Martin meldte afbud p.g.a. sygdom, og partiet er udsat.
Benny mødte oversidderen og fik dermed et gratis point.
Mogens og Karl har taget spidsen med maksimum-points efter de første 3 runder.
Se tabellen her.

25-01-2016
Klubturneringen.
2. runde blev spillet mandag aften – med undtagelse af et enkelt udsat parti mellem Palle og Benny. Efter endnu en overraskende sejr til Ole – denne gang gik det ud over Finn – består førerfeltet af Kresten, Ole, Mogens og Karl med maksimum points. Se tabellen her.

21-01-2016
Klubturneringen.
På grund af holdturneringen i denne uge var der ikke fastlagt nogen runde i klubturneringen mandag aften. Karl og Morten var imidlertid begge disponible og valgte derfor at spille 2. runde forud. Det blev ikke noget kønt parti. Morten kom bedst fra start, men begge spillere begik store fejl undervejs, og ingen havde ret beset fortjent at vinde. Da midtspilsrøgen havde lagt sig, havde Karl imidlertid tiltusket sig tilstrækkelig materiel fordel til at vinde partiet. Resten af partierne i 2. runde er programsat til den 25. januar, hvor der dog er afbud fra Palle. Tabel og parringer kan ses her.

12-01-2016
Klubturneringen – forår 2016.
Der var fuldt program i klubturneringens 1. runde mandag aften. Alle kampe blev afviklet – med mindst et par overraskelser: Kresten vandt over en ikke særlig godt spillende Benny, og Ole fastholdt koncentrationen gennem et ganske langt parti og vandt over Bo.
Næste runde er programsat til den 25. januar, men allerede nu kan man se både alle resultater og parringerne i 2. runde på DSUs turneringshjemmeside.

06-01-2016
Klubturneringen – forår 2016.
Med forbehold over for ændringer (til-/frameldinger) er spilleplanen for forårets klubturnering i Vojens Skakklub nu lagt. Tabellen kan ses her.
Der spilles 7 runder Monrad på følgende datoer: 11. januar, 25. januar, 8. februar, 22. februar, 29. februar, 14. marts og 4. april. Der er således indregnet et passende antal klubaftner, hvor udsatte partier kan afvikles. Betænkningstiden er 90 minutter pr. spiller. Hertil lægges 30 sekunders bonus pr. træk. Husk at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret.

09-12-2015
Klubturneringen.
Sidste parti i efterårets klubturnering er nu spillet – med sejr til Bo over Martin som resultat. På de 3 øverste pladser:
1. Mogens K. Larsson 6 points
2. Benny Christensen 5½ points
3. Karl Posselt 4½ points og med lidt bedre korrektion end Bo, der også nåede 4½.
Se turneringstabellen her.

30-11-2015
Klubturneringen.
Der var fuldt program i aftenens klubturnering, hvor sidste runde blev spillet. Afslutningen blev et spændende parti mellem Benny og Finn, hvor tidnød i sidste ende gjorde begivenhederne på brættet ekstra dramatiske. Partiet endte remis i et Dronningeslutspil med en ekstra bonde til Benny. Resultatet blev vel modtaget af Mogens, der dermed blev efterårsklubmester med 6 points efter kun et enkelt nederlag undervejs – til Benny, der blev nr. 2. På tredjepladsen ligger Karl med 4½ points. Et enkelt part mellem Bo og Martin er udsat, og hvis det lykkes én af disse spillere at vinde det udsatte parti, kommer han a points med Karl.
Se turneringstabellen med resultater og stilling her.

23-11-2015
Klubturneringen.
Der blev spillet et enkelt udsat parti mellem Finn og Bo med sejr til Finn som resultat. Bo har endnu et udsat parti mod Martin, men sidste runde er lagt og spilles den 30. november.
Se resultater og rundelægning her.

16-11-2015
Klubturneringen.
Der blev kun spillet et enkelt udsat parti i klubturneringen mandag aften. Mogens vandt med de sorte brikker over Karl. Se den aktuelle stilling her. I næste uge er der igen holdturnering, hvor Vojens Skakklubs A-række-hold på tirsdag skal til Ribe, mens B-række-holdet samme aften spiller mod Løgumkloster i Ø.Højst. Det betyder, at der igen er frirunde (d.v.s. afvikling af udsatte partier, handicapturnering m.m.) på den almindelige klubaften på mandag.

05-11-2015
Klubturneringen.
Desværre er vi løbet ind i lidt sygdom og anden fravær, så der nu er 4 udsatte partier. I mandags spillede Ole og Kresten remis, mens Michael vandt over Gagik. Palle fik et gratis point mod Hr. Oversidder. Øvrige partier blev udsat. Resultater og foreløbig stilling efter 6. runde kan ses her.

20-10-2015
Klubturneringen.
Et enkelt parti fra 5. runde er udsat, men resten af rundens partier blev afviklet mandag aften – med følgende resultater:
Finn – Gagik 1-0
Palle – Karl  0-1
Mogens – Benny 0-1
Kresten – Michael 1-0
Ole mødte “Hr. Oversidder” og fik et gratis point.

Gagik fik efter dårligt åbningsspil så rigeligt udlignet mod Finn, men satte så en officer i slag, hvorefter partiet hurtigt var afgjort. Ligeså gik det Palle imod Karl. Michael skaffede sig en chancerig stilling mod Kresten, men Krestens erfaring blev alligevel afgørende til sidst, hvor Michael løb ind i en mat. Aftenens mest spændende parti, der også kunne betegnes som et topopgør – mellem Mogens og Benny – var meget lige. Måske med en lille fordel til Mogens. Da Benny kom ind ad bagdøren med en Dronningeskak på sidste række, greb Mogens imidlertid forkert, og det kostede en officer og partiet.
Klubturneringens førerfelt udgøres nu af Benny og Mogens med hver 4 points efterfulgt af Karl med 3½. Vinderen af det udsatte parti mellem Bo og Martin kan nå op på 3½.
Resultater og stilling efter 5. runde kan ses her.

06-10-2015
Klubturneringen.
Der bliver kæmpet bravt i klubturneringspartierne, og ratingfavoritterne har ind imellem svært ved at score som forventet mod outsiderne. I 4. runde af klubturneringen fik Mogens med møje nedkæmpet Martin, der dermed røg ind i sæsonens første nederlag. Benny vandt over Gagik, mens Finn og Karl begge måtte nøjes med remis mod henholdsvis Ole og Bo. Efter 4 runder er Mogens eneste spiller med maksimum points (4). Nærmeste forfølger er Benny med 3. Resultater, stilling og parringer i 5. runde kan ses her.
5. runde er programsat til mandag den 19. oktober.

[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Klubaften-05-10-2015″]

28-09-2015
Klubturneringen.
Der blev afviklet 2 udsatte partier i klubturneringen mandag aften. Fra første runde vandt Mogens over Ole, mens partiet Benny – Karl fra 3. runde sluttede remis. Resultater, stilling og parringer i 4. runde kan ses her.
Udover de udsatte klubturneringspartier kom der gang i sæsonens handicapturnering.

21-09-2015
Klubturneringen.
Der blev afviklet 4 partier i klubturneringen mandag aften. Resultaterne kan ses her.
Mandag den 28. september er der friaften, hvor et par udsatte partier gerne skulle afvikles, så 4. runde kan lægges.

14-09-2015
Klubturneringen.
Der blev spillet fuldt program i klubturneringens 2. runde i aften. Mogens Larsson og Ole Harbos parti fra 1. runde er endnu ikke spillet, og disse 2 spillere er de eneste, der stadig kan nå maksimum points. 4 spillere ligger side og side med hver 1½ points.
Turneringstabel med resultater, rundelægning kan sammen med de fleste af partierne findes her.
3. runde spilles den 21-09-2015, hvor der dog allerede er afbud fra Finn og Karl.

07-09-2015
Klubturneringen.
1. runde blev både spændende og jævnbyrdig. Mogens K. Larsson – Ole Harbo blev ikke spillet, men øvrige resultater kan ses her.

05-09-2015
Klubturnering.
På mandag begynder Vojens Skakklubs klubturnering for efteråret 2015. Der er tilmeldt 11 deltagere, og der spilles 7 runder i én Monradgruppe. Se rundelægningen her.


21-04-2015
Klubmester 2014-15: Finn Nielsen!

Finn Nielsen – klubmester igen igen

I går var der sæsonafslutning i Vojens Skakklub. Med remis i sidste runde sikrede Finn sig – man fristes til at sige som sædvanligt – klubmestertitlen med 5½ points. Det var et halvt point foran de nærmeste forfølgere Benny og Mogens på henholdsvis 2.- og 3. pladsen med hver 5 points. Læg dertil, at Finn også vandt klubturneringen i efteråret 2014. Se forårstabellen her.

13-04-2015
Klubturneringen.
7. og sidste runde af klubturneringen blev spillet i aften med følgende resultater:
Gagik – Mogens 0-1
Benny – Kresten 1-0
Karl – Ole 1-0
Bo fik et point som oversidder, mens partiet mellem Finn og Morten er udsat og spilles mandag den 20 april. Finn bliver klubmester, hvis han blot får remis i sidste runde.
Se tabellen her.

31-03-2015
Klubturneringen.
Vojens Skakklubs interne turnering nærmer sig sin afslutning. I gårsdagens 6. runde var der gevinster til Mogens (oversidder), Finn (over Bo), Benny (over Gagik), Ole (over Morten) og Karl (over Kresten). Finn ligger alene i spidsen med 5 points – forfulgt af Mogens og Benny med hver 4. Sidste runde spilles den 13. april.
Se stilling og rundelægning her.

23-03-2015
Klubturneringen.
Det udsatte parti fra 5. runde mellem Ole og Finn blev langt, spændende og jævnbyrdigt, lige indtil Ole glemte at holde styr på en fribonde, der blev afgørende for Finns sejr. Partiet lover rigtig godt for Oles udvikling som skakspiller. 6. runde er nu lagt. Se stilling og rundelægning herunder.

16-03-2015
Klubturneringen.
Der blev spillet 3 partier i Vojens Skakklubs interne klubturnering i aften. Resultaterne blev ikke helt som forventet. Bo vandt over Benny, Gagik vandt over Kresten, og Mogens og Karl spillede remis. Oles parti mod Finn er udsat til næste mandag.
Med aftenens resultater er turneringen fortsat ganske åben. Bo har lagt sig i spidsen med 3½ points, mens 4 spillere har 3 points. Stillingen fremgår af turneringstabellen. Næste runde lægges, når det udsatte parti er spillet.

09-03-2015
Klubturneringen.
Alle partier blev planmæssigt afviklet i 4. runde af klubturneringen den 9. marts.
Der var ikke mindre end 3 remisser. Morten var ikke uheldig med remis mod Gagik, og Karls parti mod Bo blev på ingen måde spillet med remis som mål – men efter et meget spændende parti sluttede det med et par bønder mod en løber  og med begge spillere i stor tidnød. Derfor var remis et retfærdigt udfald.
Resultater og næste rundes parringer fremgår af turneringstabellen.

09-02-2015
Klubturneringen.
Alle partier blev planmæssigt afviklet i 3. runde af klubturneringen den 9. februar.
Stor jævnbyrdighed og gode partier. Finn og Benny vandt vigtige points i toppen med sejre over henholdsvis Mogens og Karl. Resultater og næste rundes parringer fremgår af turneringstabellen.

03-02-2015
Vojens Skakklubs klubturnering – forår 2015.
Resultater og stilling efter 2. runde og rundelægning af 3. runde.

02-12-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.
1. halvsæson af Vojens Skakklubs klubturnering blev afsluttet mandag aften med sejre til Gagik, Benny, Karl og Finn. Sidstnævnte placerede sig dermed på førstepladsen med 6½ points af 7 mulige, mens Karl opnåede 5½ og Benny 5 points.

10-11-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.
6. runde blev spillet her til aften. Benny, der længe har spillet meget sikkert, er muligvis røget ind i en dalende formkurve. Han tabte hurtigt til Finn. Morten kom langt ind i Krestens kongestilling, huggede et par bønder, undgik at få sin dronning fanget og løb derfor med hele pointet. Gagik og Karl spillede et spændende parti med masser af taktiske muligheder. Til sidst flyttede Gagik dog ind i en “familieskak” og mistede dronningen og dermed partiet. Ole så længe ud til at have Bo på krogen med en officer mere, men valgte at sikre sig en remis, da tiden begyndte at blive knap.

20-10-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.
5. runde er spillet. Aftenens mest spændende parti stod Bo og Benny for. I en meget lige stilling kom begge spillere i overhængende tidnød, og det hele endte med sejr til Benny. I den sidste panikfase fejlede Bo, og resultatet blev, at vingen faldt i en tabt stilling.
Se tabellen herunder.

06-10-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.
4. runde-partierne blev spillet mandag aften (06-10-2014). Resultaterne fremgår herunder. Der var klare sejre til Benny (over Ole) og Finn (over Gagik), mens Kresten ikke var i stand til at omsætte en merbonde og løberpar til gevinst mod Bo. Karl spillede ikke aggressivt nok med de hvide brikker i en siciliansk dragevariant mod Morten, og partiet fusede efter diverse afbytninger ud i en uundgåelig remis.

22-09-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.
3. runde af klubturneringen blev spillet mandag aften (22-09-14). 4 spændende partier, der endte med sejre til Finn (over Morten), Ole (over Kresten), Bo (over Gagik), mens Karl og Benny til sidst enedes om remis. Her er tabellen efter 3. runde.

15-09-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.

Tabellen efter 2. runde. Partiet mellem Morten og Bo er udsat.

09-09-2014
Vojens Skakklubs klubturnering – efterår 2014.

Så er vores helt lokale uratede klubturnering i gang. Desværre er vi kun 8 deltagere. Derfor spiller vi en alle-mod-alle-turnering over 7 runder og håber på lidt flere tilmeldte til en ny omgang efter jul.
I første runde var der gevinster til Finn Nielsen (over Bo Andersen), Karl Posselt (over Kresten Beck) og Benny Christensen (over Gagik Sahakian), mens Ole Harbo og Morten Jessen spillede remis.

Klubturneringen 2013-14

12.01.2014 – opdateret 15-04-2014
Klubturneringen, forår 2014

Så er 2. halvdel af sæsonens klubturnering færdigspillet. Se turneringstabellen her.

02.12.2013
Klubturneringen, efterår 2013
1. halvsæson af Vojens Skakklubs klubturnering blev afgjort i aften. Både Ken Gejl Jørgensen, Karl Posselt og Finn Nielsen vandt i sidste runde, mens Palle Gejl Jørgensen måtte slippe taget i førergruppen efter nederlag til Ole Harbo.
Dermed blev Finn vinder med 5 points og bedste korrektion foran Karl og Ken med samme pointstal. Se turneringstabellen her.

Klubturneringen 2012-13
Forår 2013
Skoleskak-Forår-2013
Skoleskak-Forår-2013-Returrunde

Efterår 2012
Efterår 2012
Skoleskak-Efterår-2012

Klubturneringen 2011-12
Finn Nielsen klubmester 2011/12. Se turneringstabellerne:
Forår 2012
Efterår 2011

Klubturneringen 2010-11
Karl Posselt klubmester 2010/11. Se turneringstabellerne:
Forår 2011.
Forår 2011 Skoleskak

Efterår 2010.
Efterår 2010 Skoleskak