Vojens – Nr. Snede

Hjemmekampen mod Nr. Snede i Holdturneringens Mesterrække 2 blev nøjagtig lige så jævnbyrdig som tidligere kampe mellem de 2 klubber, der flere gange har kæmpet om at undgå sidstepladsen i rækken! Aftenens match sluttede 4-4. Det er nøjagtig samme resultat som i sæsonerne 2018-19 og 2019-20!
Inden sidste runde er Vojens ½ point foran Nr. Snede, men det kan sagtens vise sig at være for lidt til at undgå sidstepladsen. Konsekvensen er så måske begrænset, idet der som bekendt er for få klubber, der stiller med hold i M2.
Vojens havde afbud fra Ejvind Ambøg og Covid-ramte Kristen Detlevsen. Karl Posselt og Morten Jessen trådte til som reserver på bræt 7 og 8.
Karl kom skidt fra åbningen og kom til at stå presset,

men begik så en kæmpe-koncentrationsfejl, der sikrede modstanderen et Tårn og en øjeblikkelig sejr.
Finn Nielsen kom i en dramatisk, åben stilling med Dronninger på brættet med mulighed for dobbelttrusler til begge parter. Det lykkedes imidlertid modstanderen at fremtvinge Dronningeafbytning i en stilling med merbønder og dermed gevinst.
På de øvrige brætter var der enten hele (Mogens Larsson og Emil Baltzer) eller halve (Benny Christensen, Jesper Kallesen, Jesper Brogaard-Radoor og Morten Jessen) points til Vojens.
Med lidt held kunne det være blevet til lidt mere, men under alle omstændigheder et lille fremskridt ift. nederlag i de første runder.
Se tabellen her.

Det længste parti mellem Jesper Brogaard-Radoor og Torben Pold Jensen sluttede remis